Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам, Челзи Охрид си ти.. него не знам ја колку пати и на кој начин да ги тренирам моите... ГОВЕДА!

Денеска бев посрамотен на домашен терен од послаб противник 1-5 :zid:

Ја 5-0 од Авангарда на гости, играв 4-4-2, денес добив лиценца и сеа тренирам у 4-3-3..него кажете ми колку често треба да ги тренирам?!

Ја 5-0 од Авангарда на гости, играв 4-4-2, денес добив лиценца и сеа тренирам у 4-3-3..него кажете ми колку често треба да ги тренирам?!

Еден тренинг неделно има, во четврток во 16:30.
Не менувај тренинг често.

Леле а јас на секои 5 минути ги тренирам 2-3 минути...лооооол..него Општа Форма и да му удрам 100%.. а колку време долго да трае тренингот?

Неее никако општа форма сеа ке ги ставам туторијалите во темата Хетрик туторијали и види таму ја ти предлагам плејмејкинг да тренираш ама ти како сакаш:) а можеш и одбрана

Ако играш 4-3-3, тренирај плејмејкинг до Нова Година, со постотак 13 кондиција.

Се предомислив ќе играм боље ми е 3-5-2 а тука исто ќе треба Плејкејкинг да се тренира.. ај фала ви Фантом_ох и Била Бонг

Се предомислив ќе играм боље ми е 3-5-2 а тука исто ќе треба Плејкејкинг да се тренира.. ај фала ви Фантом_ох и Била Бонг

Ако веќе играш 3-5-2, јас ќе ти кажам што формација да играш за да победуваш и појаки, само додади ме на мсн.

Утре играм пријателска со ВикторГГ...Викторе немој да си ми играл со прв тим мада и така ке те тепам Strinker

Изгубив ваааа:(..2-5 мада играв 442 а играм 3-4-3 во лига и плус со 2 играчи од прва постава другите дрвца:) и напад преку крила плус пик и толку е :)
Честитки Викторе

Ја закажав пријателска со Фантом_ох..ама што е поважно имам надеж за спас у 4 лига.. затоа што наместо Оги худ дојде друг тим, почетник ваљда... исто бодови имам ама он има многу боља гол разлика..ама ќе се спасам можда..лол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom