Harlem Shake

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Очеизвадно е дека не са повеке ретардирани од македонците. А дали ова е мода или просечна човечка глупост ке се види во иднина.
Зш бе се фаќаш со нас да се споредуваш? Ги гледам бугарскиве харлем и ем не се интересни ем десет ги закачи у стил види и ние имаме харлем. Мене би ми било срам да ги ставам на темава.

Зш бе се фаќаш со нас да се споредуваш? Ги гледам бугарскиве харлем и ем не се интересни ем десет ги закачи у стил види и ние имаме харлем. Мене би ми било срам да ги ставам на темава.

Не разбирам какво сакаш во овоj момент ? Не знам зашто вопшто плукаш под всеки пост на бугарски член на форумот. Jас нешто да сум сакал от тебе. Jас постирам за овие кои сакат вакви клипове. Ако не ти се допага зашто коментираш коj ретардиран и коj не. Ами македонците сте наjретардирани и ова е видно. Аз не сум написал ништо лошо за македонците, ти плукаш под всеки пост на бугарите. Каков ти е проблемот ?

Да не ја трујам темава по пп ти одговорив. Ако не ти се свиѓа плачи.

Само магарето кај Битолчани вреди.
Има многу магариња кај битолчаниве па едно 150 200ако не се лажам, на кое поточно мислиш.
Спиеш ли ти некад бе ламјо ?
--- надополнето: 10 март 2013 во 08:12 ---
Не разбирам какво сакаш во овоj момент ? Не знам зашто вопшто плукаш под всеки пост на бугарски член на форумот. Jас нешто да сум сакал от тебе. Jас постирам за овие кои сакат вакви клипове. Ако не ти се допага зашто коментираш коj ретардиран и коj не. Ами македонците сте наjретардирани и ова е видно. Аз не сум написал ништо лошо за македонците, ти плукаш под всеки пост на бугарите. Каков ти е проблемот ?
Аплицираше за бугарски пасош и не и дадоа, ете мистеријата разрешена.

Има многу магариња кај битолчаниве па едно 150 200ако не се лажам, на кое поточно мислиш.
Спиеш ли ти некад бе ламјо ?

Аплицираше за бугарски пасош и не и дадоа, ете мистеријата разрешена.

Прва смена сум денес, од 6 до 12 скратено време.
Конечно му ја одгатна мистеријата на бугарот. Бугар задоволен од одговорот?

Прва смена сум денес, од 6 до 12 скратено време.
Конечно му ја одгатна мистеријата на бугарот. Бугар задоволен од одговорот?

Разбрав ! Па аплиципаj пак, може овоj пат да имаш шанса и да добиеш пасош. Па кога станеш европска гражданка ке се почувстваш подобро и нема да изиливаш огромната си омраза. Кога видиш бриселското солнце ке се избавиш од преголемите си комплекси. Аjде успев !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom