Harlem Shake

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Разбрав ! Па аплиципаj пак, може овоj пат да имаш шанса и да добиеш пасош. Па кога станеш европска гражданка ке се почувстваш подобро и нема да изиливаш огромната си омраза. Кога видиш бриселското солнце ке се избавиш од преголемите си комплекси. Аjде успев !
Драга,
Само што го изгледав Трето полувреме, а убаво ми викаа дека не е за мене. Не сум лигла по природа, но филмов ме расплака на неколку пати и ми се стегна грлото. Оние бедни гниди биле бедни и ќе останат бедни. Ако опишам бугар во моментов ќе добијам доживотен бан.
Искрено ги замолувам да не ме цитираат следните три недели додека ми поминат емоциите од филмот. Толку многу душевно ги мразам како народ ни сама неможам да опишам. Газењето на ногата кога ја тераше да проговори, ме потсети на газењето на рацете на нашите предци додека они овде беа на власт. Сите ја имале истата стратегија. До ден денес се исти, те газат по раце и нозе, а од друга страна ти зборат „пофални“ зборови.

Аплицираше за бугарски пасош и не и дадоа, ете мистеријата разрешена.
Тоа е вистина но не си доволно искрен,тоа со пасошот има далеку подебела позадина,она уствари била изиграна затоа што после неколку неуспешни апликации дури и им дала за пасошот,али тие пак не и го дале и ете од каде тој голем револт спрема Бугарите.

najak dosea :D
tumblr_mkb2kvkUUL1s2tfnko1_500.gif

Уште ли со ова антиуметничково шлакање.........

Кој нема видено, барајте "harlem shake poop" на Google. :D

Нема смисла да го ставам тука, може некој ќе :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom