Hannibal

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
Како се развива серијава? Дали вреди да и дадам уште еден обид. Ја заебав првиот пат, ми стана монотона и напорна со многу дупки. Како е сега?

Како се развива серијава? Дали вреди да и дадам уште еден обид. Ја заебав првиот пат, ми стана монотона и напорна со многу дупки. Како е сега?
А колку имаш гледано?
Не знам, мене ми е на некое солидно ниво ама обожавам да гледам ствари како сликите што ги имам ставено во спојлер на претходната страна и поради
Која бруталност се новиве епизоди :eek: :coffee:

5,6 не знам точно.
Можеби и ќе и дадам повторно шанса.
Како и да е, неубедлив си ми со тој аватар.:cautious:
:icon_mrgr:

5,6 не знам точно.
Можеби и ќе и дадам повторно шанса.
Како и да е, неубедлив си ми со тој аватар.:cautious:
:icon_mrgr:
Не ни знаеш кој е тој на аватарот :P
Не би рекол дека има некакво големо подобрување. Можда малце. Ама мене уште од почеток ми е солидна, онака.

Не ни знаеш кој е тој на аватарот :P
Не би рекол дека има некакво големо подобрување. Можда малце. Ама мене уште од почеток ми е солидна, онака.
Уствари арно викаш, и така ја изгледав ТД сеа, таман ќе и дојде ко боза, малце за чилање. Ај ќе ја спуштам пак, ме разубеди. :D

Завршив со прва сезона и ептен ми се допаѓа. Дефинитивно не е просек како што многумина пишувале на темава.
Всушност, впечатокот ми се подобруваше како што поминуваа епизодите. На почетокот се мислев да ја прекинам, поради сцени како таа со печурките, само што потоа почнав да се внесувам во приказната и ликовите и мило ми е што не престанав со гледање.
За мене, покрај Mads, и Hugh растура со глумата.

И јас исто, јас дури ја оставив на последната епизода од првата сезона. Сега во недостиг на серии што одат во овој период се мислам дали да ја продолжам

Јас ја топам полека полека, 1 ден една епизода. Досега 3 изгледав и само пофалби за серијава, стварно е одлична. Таман по мој вкус е :)

Ја догледав прва сезона, добра серија е вака за период кога немам што подобро да гледам.

Чудна улога за Хју Денси, колку што видов на IMDb речиси сите филмови му се романса/комедија

Серијата уште од старт изобилува со убави кадри ама мислам дека ова е врв

31.jpg

Ете заради ова ја оставив Ханибал еднаш. Последните 2 епизоди беа катастрофа

Не сакав да ја почнам серијава ама само што ја видов сликава одма се предомислив.

HannibalSuicideisPainless.png

Mads е одличен (мене дури ми се свиѓа и неговиот не-толку-добар изговор) ама сепак пофалби и до Hugh за глумата. Сега ја изгледав последната епизода и едвај чекам да излезе следната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom