Hannibal

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
Нек им биде, за мене серијава останува тежок просек, ги вади Мадс со прејаката глума и интересниот акцент. Онај Вил ми е напорен, а за нигерот да не ни правам муабет. Али ајде како и да е, добра серија за чилање е, нека има и втора сезона, мада ми е далеку под очекувањата.

:vozbud:
I love you, NBC! :cuc:

nup1548770529jpg-30b2d9_640w-610x406.jpg

More of this, next year.

И мене ептен просек ми е, не верувам втора да ја гледам освен нешто финалето на прва ако не биде ептен јако.

Кога ја гледам се чувствувам како кога гледам Декстер што не е добро !

Такоѓе. Мене Декстер освен првата сезона сите други сезони ми беа подпросечни и не ги гледав, на форумов читам има многу фанови на Декстер.

Јас уште ја гледам ама не сум фан, хејтер сум бидејќи според мене е срање! Ајде ќе заврши со оваа 8ма сезона

Овај Ханибал си крка али крка месо од луѓево а? или грешам.

Такоѓе. Мене Декстер освен првата сезона сите други сезони ми беа подпросечни и не ги гледав, на форумов читам има многу фанови на Декстер.

Имаше, ама си заминаа. Мислеа дека ќе тепаат во дуел со Breaking Bad.
Dexter.
Breaking bad.

...

Dexter.....

BREAKING BAD...................................................

Еволуира серијава, од просек кон мизерија. Ако издржам уште 2 епизоди ќе биде добро!

Јас ја прекинав после 2 епизоди изгледани. Не дека беше лоша, али не ми се свиѓаше.
Декстер за оваа е како NCIS за CSI Miami.

Неофицијално серијава влегува во историјата ама не за добро. Изгледа до сега серијава е серија со најмал рејтинг од сите серии што биле обновени за следна сезона.

Сосема очекувано. Првите 2 епизоди беа топ, другово е тиња, срање, небитно за гледање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom