Bodhidharma
- Член од
 - 17 септември 2011

- Мислења
 - 10.783

- Поени од реакции
 - 15.400

Што гума би била оваа https://www.ekupi.mk/mk/Автомобилск...ichelin-CrossClimate-20555-R16-94V/p/MK-43752
за зима/лето

за зима/лето
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тоа ми беше муабетот...Савата е пред све за многу снег...додека Мишелинот нема такви длабоки сегменти. Какви сакаш стави материјали...сегментите се тие кои работат во снег.Сум возел мишелин едни со в шара, во споредба со савата се нуула за копање по негазен снег
Ова нема врска. Од искуство кажувам, Мишелинот е во сите сегменти подобра од Савата. Не дека Савата е лоша гума, баш напротив, за парите ите како вреди. Со мишелинот не се споредува ни на длабок снег.Па тоа ми беше муабетот...Савата е пред све за многу снег...додека Мишелинот нема такви длабоки сегменти. Какви сакаш стави материјали...сегментите се тие кои работат во снег.
Ако некого го интересира.....не ми е тешко да објаснам како работат сегмените
Ес 3 плус ... помека е ја имам јас на бмв со задна влеча и се топ како и колеги и пријателиSava Eskimo S3+ или Sava Eskimo HP2 ? Со цената се тyка негде, за нијанска е поскапа hp2. Ме интересира која е подобра исклучиво за во зима, и која е разликата?
Sava Eskimo S3+ или Sava Eskimo HP2 ? Со цената се тyка негде, за нијанска е поскапа hp2. Ме интересира која е подобра исклучиво за во зима, и која е разликата?
Na srpski forum.Според тоа што имам прочитано на еден хрватски форум, Сава С3+ е подобра само во дебел снег, а Сава Хп2 во се друго е подобра.
Каде ги гледаш гумите ?
Sava S3+ ... matador se bucniМатадор или Сава зимки гуми ?