GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Круме,имаш тема ПОБАРУВАЊА НА ИГРИ,таму ќе си побараш крак,и се друго поврзано околу играва :wink:

Еден типац ја продава играва кај сендвичарата кај електро факултет(онаа трафиката спроти салата на МФ) ..

... OD KADE NAJTOCNO MOZAT DA SE NAJDAT DRAJVERITE ZA NVIDIA? IMAM EDNI ALI SE CUSTVUVAM KAkO U VSELENATA LETAMM :sS .... AJ ako moze kazete od kade da se najdat driverite

го иам овој драјвер GeForce Driver 180.84 и коа ке му текне прави проблеми а некогаш е суперррр
|
|
|
|
\ /
Pozz Se Gledame Vo Vselenata .....

го иам овој драјвер GeForce Driver 180.84 и коа ке му текне прави проблеми а некогаш е суперррр
|
|
|
|
\ /
Pozz Se Gledame Vo Vselenata .....

За XP 32-bit:
Download GeForce Driver 180.84 (Win XP)

За XP 64-bit:
Download GeForce Driver 180.84 (Win XP 64-bit)
За Vista 32-bit:
Download GeForce Driver 180.84 (Vista)
За Виста 64-bit:
Download GeForce Driver 180.84 (Vista 64-bit)

Кога ќе го инсталираш драјверот (без разлика шо користиш) би требало да не си повеќе во "вселената". :helou:

За XP 32-bit:

За XP 64-bit:
За Vista 32-bit:
За Виста 64-bit:

Кога ќе го инсталираш драјверот (без разлика шо користиш) би требало да не си повеќе во "вселената". :helou:

А за ати да не сум у вселената:pipi::kesa:

За XP 32-bit:

За XP 64-bit:
За Vista 32-bit:
За Виста 64-bit:

Го инсталирав тој и почна да се оправа али ке стиснам ескејп да паузирам после пак ми се праи ...

P.S GLEDAJTE STO PRIMETIV ....

Ај во Помош и Совети,двајцата,не ја уништувајте темава :wink:

П.С. Круме ти имаш слаба графичка,односно рам на истата.
За да го поправиш тој проблем,нова графичка или стави ги текстурите и резолуцијата на НАЈМИНИМАЛНО ниво (ако веќе не ти се)

абе како можи играва да се игра multiplayer дали има некое програмче како SA-MP со кое се играше сан андреас онлине.Ако има кажете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom