GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
кај може да се најде играва за купување? :vozbud:

So Svezho Instaliran Windows Vista (XP-to me nervirashe, imam performansi za Vista, zashto da ne) + Moze da zeza so XP za igrava, pushtiv utorrent, i ajde da vidime sho kje ispadne :) ... Tie Sho ja igrate, shupaci ste :)

Izvinete za Latinicava..

леле цел ден скитам низ нет нема нешо добро, да му се сневиди и во игра и во заштита.

KAKO USPEAVTE SITE DA JA SIMNETE ? JAS NEMOZAM DA DOBIJAM BRZINA POGOLEMA OD 50 KBPS !!!! STO NET KORISTITE TIE STO JA SIMNAVTE ?

Дечки, нема проблем со ниеден од краковите (тие што работат, а не се вируси).

Пред да почнете да играте само исклучете се од интернет, па штом ќе почне она мрдањето на сликата, alt-tab и преименувајте го GTAIVGDF.dll во што сакате. Толку. Еве саат време играм без проблеми, се закачив онлајн само за да ви кажам :)

Ајсшутер напиша:
Ќе ми ја фати на 512 Ram,3.20 GHz ?
Нема шанси.

Дечки, нема проблем со ниеден од краковите (тие што работат, а не се вируси).

Пред да почнете да играте само исклучете се од интернет, па штом ќе почне она мрдањето на сликата, alt-tab и преименувајте го GTAIVGDF.dll во што сакате. Толку. Еве саат време играм без проблеми, се закачив онлајн само за да ви кажам :)

Нема шанси.

Од каде ја пушти,преку Rockstar Social Service?

Јас одамна го имав преименувано,и пак заебаваше,сеа го изгасив и Social Service,и го дилитнав длл-то,џабе.

Може да добиам еден функционален крак по пп? :)

Треба SP3 за играва или не?

Пошо имам SP2 па да не преинсталирам за џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom