GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Како ќе дочекаме дур да излезе бе ? :) Коа ќе ја инсталирам, нема да станам од пц осеќам :)

Lele lugje zakon e igrata ja igram na play station 3!!!Neverojatno e!Na policijata ne i se bega tuku taka lesno ko na prethodnite gta verzii!!!Treba malce macenje!Najludata rabota e koga ke se ispijanis so drugari i odis na ulica se teteravis i pagjas!Isto taka kako prevoz se koristi taksi!Taka da vlagas u taksi i te vozi kaj sakas!Kolite se krsat realno....itn.Mnogu jaka igra!

кога излеува точно бе???:vozbud:

Може да се игра на pc со некој емулатор за ps3?
Има некој тестирано?

Може да се игра на pc со некој емулатор за ps3?
Има некој тестирано?

Не постои емулатор за PS3, нема ни да постои во догледна иднина.

Инаку, од сега за сите што прашуваат кога излегува некоја игра (а истото го има напишано неколку мислења пред нивното + го имаат Google), единствен одговор што ќе го добијат ќе биде следниов:

mofodg7rr9.gif

Џабе да чекам, на крнтијава нема да ми се игра :tapp:

5500...auuuuuuuuuuuuuuu mnogu skapo be
Abe PC si e PC...da se zivi torentive uste 1000godini
Fino Lepo si ja simnes od torent i si ja Igras

Многу е 5500...Ама за таква игра би дал :smir:

GTA IV e zverka mn dobra igra odlicna grafika i gameplay....Jas ja imam igrano na PS3 nemam zborovi.... A da i jas isto taka kako vas cekam za PC:helou:
PC version

On 6 August 2008, Rockstar announced that a Windows version of GTA:IV was in development.[5] The game will be released in North America on 18 November 2008 and Europe on 21 November.[5] It will feature expanded features especially for the PC.[5] Grand Theft Auto IV will utilise Games for Windows - Live for online play.[42][43]

Eve nekoj screenshots http://media.pc.ign.com/media/142/14269673/imgs_1.html :vozbud:

Не искача за компјутер,само за ПС3 , веќе е искочена,али ја нема у македонија,маме им ебам :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom