Групни и масовни попусти

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Ај еве пошто ти се знаеш, зашто телефон во T-Mobile без картица е 10.000 денари, а ако го земеш со при-пејд картица со 600 денари на неа, истиот телефон те чини 9,000 денари?
Зашто и T-Mobile се глупи? :)
Koj телефон има ваква понуда? Пост пејд, со договор на 24 месеци, можеби... тука и ја сваќам логиката, ама на припејд?
Егото ти е до плафон, зашто е "под тебе" да чекаш на некој сајт да ти понуди топло чоколадо за 10 денари.
Можиш да мислиш дека егото ми е до таван, твој избор... не гледам ништо “под мене“ само ми се несватливи некои работи.

Ќе избегаме од првичната цел на темата, aма ќе те прашам... Ај ти размисли зошто некој би ти продавал топло чоколадо за 10 денари кога повеќе чини да се произведи (млеко, струја, какако, келнер, вода, миење чаши).
Џиш има тука друга економска логика и не секогаш се состои во тоа да ти подметнат некој бајат производ што не се продава. Се работи за промоција. Ваквиот начин на продажба и понуда е одличен за новоотворени места или објекти, кафичи, ресторани кои се понепознати. Ќе пуштат еднаш два пати ваква работа, ама затоа повеќето ќе го научат местото. Подобро неколку пати да ја спушти цената на некој производ, отколку да лупне реклама на ТВ. Ова првото е многу попаметно.
Мене ми се свиѓа идејава, башка за разлика од многу други идеи кои ги преземаме оваа има реални шанси да биде спроведена.

Кога ќе понудат групни попусти за мобилни телефони, телевизори, компјутери или нешто друго со вистинска стокова вредност (а не нешто што излегува низ дигестивниот систем) - тогаш ќе се зачленам.

Кога ќе понудат групни попусти за мобилни телефони, телевизори, компјутери или нешто друго со вистинска стокова вредност (а не нешто што излегува низ дигестивниот систем) - тогаш ќе се зачленам.

Имаше попуст за курс по Англиски јазик. Не дека е нешто wow, али боље е од топло чоколадо у секој случај. Може стварно да му се најде на некој.

ova vekje od poodamna funkcionira vo Bugarija- sekoj den so novi ponudi- vikendi vo Makedonija- za samo 78 leva , Istanbul- so popusti od 90%, Kushadasi, potoa vecheri vo restorani, poznati vina.....
samo kaj nas ne veruvam deka ova ke profunkcionirara - kako i se shto bilo do sega- sekoe chudo za tri dena i kraaaaaaaaaaaaaaaj
http://www.deals.bg/home/past_offers/

Еве за првпат од кога следам јас на 55% попуст и парче техника односно мп3 плеер http://mk.kolektiva.net/skopje/. Па ајде зачлени се :)

И ај после речите дека не ни чини државата, системот или политичарите... Не чини Македонецот што плука на се што е ново, по дифолт се одбива се што не е наша лична идеја... Затоа после ни пропаѓа државата, како сакате утре некој да ја прифати вашата идеја кога вие не ја поддржувате туѓата?

Што се однесува до Групер и Колектива, ја поддржувам идејата, секој може да го купи она што му се допаѓа. Кој не сака да ги користи ваквите попусти- не мора. Никој не му става нож под гуша, не купувајте воопшто и не се замарајте со пишување на темава.

Ново во Македонија, какво е вашето мислење за новиот начин на промоција и маркетинг кај нас, преку директен контакт со клиентите.

Грабни Попуст (www.grabnipopust.mk) е една од тие кој заедно со уште неколку ја промовираа оваа идеја во Македонија.

Ајде да ја подигнеме свеста на македонскиот народ дека e-payment е сосема безбедно и нема никаков разлог за страв дека некои податоци ваши ќе ги снема.

Ајде да ја подигнеме свеста на македонскиот народ дека e-payment е сосема безбедно и нема никаков разлог за страв дека некои податоци ваши ќе ги снема.
Што планирате да преземете околу тие што знаат дека е безбедно, но сакаат попуст на вистински производи (не услуги)?
Ајде, договорете групен попуст на iPad, iMac, фото-апарати, облека и тн...

Само овие 3(три)понуди се, или јас неможам да најдам други.. Сакам масажа. Овде има една али пишува едка е само за понежниот пол. Зборам за сајтов од погоре www.grabnipopust.mk

Се појави агрегатор за групните попуст - багатела

Ете искочи и Агрегатор за групни попусти http://www.bagatela.mk , ги собира на едно место сите понуди од:
- групер
- колектива
- грабни попуст
- купуваме
- во скопје
- гага

Денеска прфпат се логирав на сајтов ,имаше понуда Jambox за 0 денари и кликнав купи и сега ме интересира како се купува производот
http://mk.kolektiva.net

Не се купува. Глупа финта е, демек наградна игра - на еден ќе му дадат Jambox. Читај тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom