Групирање

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување

Во која група на луѓе припаѓате

• Моќ

Гласови: 25 20,8%
  • Интелект

Гласови: 48 40,0%
  • Страст

Гласови: 13 10,8%
  • Емоции

Гласови: 34 28,3%

• Вкупно гласачи
    120

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Ок, според мене постојат 4 типа на луѓе...

На форумов има многу членови и би сакал секој да си каже на која група мисли дека припаѓа. Нормално секој што не се сложува со тоа може да го негира било кој член..

Четирите групи се :

1) Моќ

2) Интелект

3) Страст

4) Емоции

Секој ќе се најде во повеќе групи, но треба да пишете во која група највеќе припаѓате..

Еве почнувам... Според мене јас сум во втората група - Интелект.

Am ne e malku narcisticko sekoj sam da se opisuva? Ostavi drugite da kazat mene starite me ucea. :(

Абе прво секој сам за себе си кажува... Па после тоа си добива реплики и размислувања...

На пример според мене, колки и да му е јак интелектот на Мистичен, веднаш го префрлам во првата група - Моќ!

Ja bi se staila u grupata strast (koja spored mene zahteva i intelekt, i mokj i emocii) :)

Dolphin Emocii

Misticen Mokj dabome (za koja e potreben intelekt doduse) but I am forced to select one :)

Јас сум група 4 од одма!:pos: Кој мисли дека лажам нека каже да видам:raz:
За Делфин, мислам дека си е во право за група интелект, за Мистик и јас мислам дека повеќе е во група Моќ, за Обидиен интелект исто ... за останатите како што ќе ги читам така ќе си реплицирам:wink:

Страст и емоции слабо. Значи ќе мора да се сместам во една од првите две.
Може и во двете? :-)

Точно.. Дивајн е у група 4. ОБДН, морам да ја ставам у група 2, пошо далеку повеќе и преовладува интелектот над страста..

Лу е исто у право - Емоции е он.

Ацид, според мене ти си прв член од пријавените што иде во групата Страст!

Досега за никој немам замерка. Само ОБДН еквилибрира меѓу интелект и емоции, а и Дивне се навалува накај интелект!

За Мистик е некако природно да му се припише моќ... ама јас за ова време што сум на форумов, немам баш видено да ја демонстрира-напротив, се поставува на рамна нога со другите!! Некако повеќе се чувствува отколку што се гледа!

А за себе.. типувам на интелект. Моќ ретко користам и кога ја имам, емоциите се трудам да ги кријам, а страста сум ја заборавил во некој џемпер.

Да знаете само колку интелект и емоции имам вложено до сега за да не дојде до демонстрирање на моќ! : )

Интелект: Хуманоид, Ацева, Спуки, Андроник, ОБДН, Долфин, Ацид, Сторм, Мацедалиен, Јин Јанг, Офчар, Синиша...

Страст: Анонимус, Гарфилд, Д бич, Злобница, Форчн...

Емоции: Дивајн, Жерар, Ангела, Мед Мекс, Перл...

Моќ: Pana

Dolphin напиша:
Ацид, според мене ти си прв член од пријавените што иде во групата Страст!
Извини за кратката реплика, ама морав.

Ти реплицирам со - :ne:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom