Групирање

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување

Во која група на луѓе припаѓате

• Моќ

Гласови: 25 20,8%
  • Интелект

Гласови: 48 40,0%
  • Страст

Гласови: 13 10,8%
  • Емоции

Гласови: 34 28,3%

• Вкупно гласачи
    120
Мистичен напиша:
Да знаете само колку интелект и емоции имам вложено до сега за да не дојде до демонстрирање на моќ! : )

Јас знам. Ама не зборам само за форум. Општо Мистичен ти си во групата моќ.

Иначе и јас сум моќен, и страствен, и емотивен.. Али кај мене преовладува Интелектот.. Тоа ти е.

Моќта е стекната (ако воопшто има моќ) со интелект, па затоа би било паметно „моќниот човек” да се стави во група интелект. Да поседуваш интелект ти би играл (и размислувал) така, ама вака почнав да се сомневам дека си „печен” за во ЕМОЦИИ. :wink:

Ништо чудно, и да сум за таму. Јас субјективно си мислам дека сум за во интелект..

И дека си дефинитивно за во страст..

Каде што не ти прават друштво Ванонимус и Гарфилд... Али пета дудлачка група за жал немам на списокот...

Ванонимус ми иде у Емоции, а Гарфилд у интелект!

Освен брат ти иначе никој според мене не може да припари до групата моќ!!! Иако сите ните би сакале!

Едно прашање, групиве се однесуваат за форумов, или вистински живот?

Претпоставувам за форум. Како што гледам веќе оформивме цело виртуелно општество. Има федерации, има коалиции, има групирања... Ако, ако - ми се допаѓа! :-)

...кога веќе би се ставила во некоја од овие групи тоа највероватно би било моќ,а како подгрупа би се стаила во емоции,што е пологично и посвојствено за мене,али повеке сакам да мислам на себе ко на моќна личност,него на емотивна...:)

strast i emocii neznam sho sum poishe pa taka da u dvete

Па во емоции би се ставил некако највише ми одговара:music3:

Urban_Mover напиша:
Па во емоции би се ставил некако највише ми одговара:music3:
Их, Урбани, познавајќи те лично толку години (од детуле) и тоа како си емотивен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom