Групирање

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување

Во која група на луѓе припаѓате

• Моќ

Гласови: 25 20,8%
  • Интелект

Гласови: 48 40,0%
  • Страст

Гласови: 13 10,8%
  • Емоции

Гласови: 34 28,3%

• Вкупно гласачи
    120
Во сите по малце:icon_lol: Ама ајде ако треба да бирам онда страст ми иде некако највише а најмалку емоции :icon_roll

Да да нормално дека мора ,она шо сакав да кажам е дека не ми се преовладувачки емоциите :)

Dani^^^ напиша:
Да да нормално дека мора ,она шо сакав да кажам е дека не ми се преовладувачки емоциите :)

Па,подобро за тебе :wink: Да бидеш преемотивен навистина е нерационално...

Поставив анкета на темата... Поинтересно би било така (ми се чини). Па ајде да направиме статистики и да видиме кој каде се впишува :wink:

За мене моќта е релативна работа и оди заедно со интелектот. Ако си интелектуалец - имаш некаква моќ. Нејсе - страста е композирана од повеќе емоции, нели...

Повеќе сум накај ”судење со ладна глава” и не сум импулсивен (освен кога сум пијан)... Значи - интелект!

Јас гласав за страст, ама би додала и емоции и интелект:)

Си се ставив во емоции, ама и страста е тука некаде ...

После краћег размишљања и консултације са колегама са посла, код мене је ипак интелект.

Моќниот интелект страстно е емотивен!!

Затоа јас страсно полн емоции изјавувам дека моќта ја барам во умот и интелектот, заоти иако силата стебла тркала умот царува над страстите и емоциите, но, чинам, понекогаш, емоциите знаат страстно да го надвладеат моќниот интелект, но за миг, мигновено и тој потоа повторно, како да не било, се враќа, повратува.

Софистика!

Недвојбени се тие нешта погоре споменати.

Garfield напиша:
Моќниот интелект страстно е емотивен!!

Затоа јас страсно полн емоции изјавувам дека моќта ја барам во умот и интелектот, заоти иако силата стебла тркала умот царува над страстите и емоциите, но, чинам, понекогаш, емоциите знаат страстно да го надвладеат моќниот интелект, но за миг, мигновено и тој потоа повторно, како да не било, се враќа, повратува.

Да можев едно 50 поени зелена репутација ќе ти дадев за ова :cuc::music3: За да биде човек комплетен потребна е комбинација од сите 4 наведени елементи. Свесно прибегнување кон една од тие а негирање или потиснување на било кој друг елемент е само тежнеење кон нецелосноста на човековото битие.Цело е кога има се!

Дани, од памтивек едното со другото е неодвоиво и чинам анкетата е погрешна оти за да, ко што велиш убавице, една личност е комплетна, потребна е комплетност, целовитост.

Garfield напиша:
Дани, од памтивек едното со другото е неодвоиво и чинам анкетата е погрешна оти за да, ко што велиш убавице, една личност е комплетна, потребна е комплетност, целовитост.

Дудлач си е дудлач, и дудлач цел живот ќе си остане!!!

виде дека 2-3 девојки сакаат да се стават у сите категории, и одма настап со став тоа е неодвоиво...

Башка офф топик, која ти беше онаа плавата вчера што те видов седнат со неа накај 12 и пол? Од форум е или не?

Не рипај сега Долфин, ти си крив што не стави група „дудлач”. :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom