Зошто не ја гледаа снимката ?А СЕГА НЕМА ГЛЕДАЊЕ ВИДЕО СНИМКА, СВЕ ДА ВИ СЕ ИЗНАЕБАМ ДЕЛЕГАТСКО! Чист црвен и две минути ќе беше!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто не ја гледаа снимката ?А СЕГА НЕМА ГЛЕДАЊЕ ВИДЕО СНИМКА, СВЕ ДА ВИ СЕ ИЗНАЕБАМ ДЕЛЕГАТСКО! Чист црвен и две минути ќе беше!
Пошто ќе идеше на штета на Германија.Зошто не ја гледаа снимката ?
Манасков се извади со фаулов на крај, мајке ми.
Тибам копиљот да тибам.
ПУ!!!!!
Ги имавме у рака. Ахх бее.....
БРАВО МОМЦИ.
![]()
само „чичињава“ на форумов пишат вакви дефетистички постови, ете и одговор каде/кога работите во државава тргнале надолу.Тука?
Многу интелигентен фаул надвор од 6. Можеше и да го исклучи ама немаше услови за пенал а времето и онака истече.Сместа ми се сврте филм како свират пенал, жими сфе.
Раул му вели да се спушти до пикер, тој не цепелин ќе одиме! Говедо.Еве зошто се плука по Манасков и Гоце, нивните зицери на вакви утакмици значат победа. Манасков од гол на гол се курчи, Гоце шпагетата не знае да погоди, мрш.
Кире глуми тренер пак, ама не му е ова Шундо па да му вика ај Кире кажи ти. Прејаки акции им прави Раул, да ни беше тренер во времето на Шундо медал ќе имавме.
Заслужи пофалбаМногу интелигентен фаул надвор од 6. Можеше и да го исклучи ама немаше услови за пенал а времето и онака истече.