Група Б: Хрватска - Германија 12.јуни 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ќе мораат да тепаат, вчера што ги добив парите на Португалија, сите ќе ги уплатам на Германија.

300693.gif

Јас мислам дека најлогично е да си изиграат Х (Мој тип) , со оглед на резултатите од табелата :tv:

300693.gif

Јас мислам дека најлогично е да си изиграат Х (Мој тип) , со оглед на резултатите од табелата :tv:

Друже немој вакви постови, тука сите парите сме ги ставиле на Германија!:pos2::pos2:

Ма каква табела, по едно коло табела ќе гледате...
Него немој Германијо да кикснеш, сите пари ќе изгубиме.

vreme e Germanija kako najseriozen kandidat za titulata da pokaze vistinska igra ... najdobra moznost tokmu protiv Hrvatska.
verojatno Hrvatite ke pruzat otpor ama Germanija e Germanija :)
posakuvam da zavrsat 2:3.

Ајде ајде, уште Германија ја чекам на ливчето.

Море да изгуби Хрватска... Како ме нервираат со оние рекламите за пиво во кои ја победија Англија и ја отпаднаа од европското... Да видат како е малку и да се губи.

kje puka X-ot denes....bilic go krie sostavot ,ne znam samo zasto ama ocigledno ni sam ne znae kogo da prati na teren.....germancite ako dadat gol u prvite 20 minuti tepaat 99% a ako ne,e togas kje bide interesno....

gleam na HRT2 ,bozo susec i igor stimac, kje bide dobra tekma.........

Не уплатив, си ги земав само парите од вчера!
Можам сега слободно да си навивам за Хрватска!

Луѓе зошто бе големи суми на швабите сте ставале, ја од лично искуство не ставам против хрватите, клети се мајке му нивна, за инат нема да изгубат.

Јас на 2-3 гола, некако не ми се игра против Хрватите. Со Австрија играа очајно ама тие секогаш играат лошо со послаби репрезентации од нив. Се надевам дека ќе се подобрат, и тоа брзо :-)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom