Група Б: Хрватска - Германија 12.јуни 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Навивав за Германија..
Хрватска да ме` плука а јас да навивам за неа. :tapp:

Ииииии кроати шо праат мајката??? Мојте шваби, у курац! Ја преспав, ама од 75 минута што видов до даље, Хрватска изгледа ја растури Германија! Аферим...
П.С. значи од досегашни 11 утакмици, едвај 4 погодив како ќе испаднат...

Јас натпреварот го гледав во дурштво од најмалку 500 германци од кои 70% боеа во германски дресови на видео бим.
Не сте свесни колку се дереа и ги пцуеа овие од нивниов национален тим.
Како и да е, очигледно беше дека германската екипа се уплаши, а некои ги фати и нервоза која резултираше со црвен картон кој најмалку им требаше. Искрено не знам зошто го сакаат швајнштајгер толку кога според мене најдоро изиграа балак и подолски. Ама и тука е малку проблемот, што глваноиграта ја водеа гермнаците на средина, Клосе не го видов ниеднаш.

ХРВАТСКА ШАМПИОНИ!!!!!!!!!!!!

Ауу,па против кого играше Хрватска,бее???Против Андора???

Заслужена победа на Хрватите, а Германците ме разочараа со нивната анемична игра.

Бидејќи Хрватска е мој фаворит за ова првенство, типувам на минимална победа на коцкестите.

И така ви викам.

ААААААААААА ХРВАТСКААААААААААА! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Bravoooooooooooooo HRVATSKA. Jaooooo kakva igra eeeeeeeeeej, vakvo nesto ne se glea sekoj den protiv Svabive. Sekoja Cest na site Hrvatski igraci koi sto izlegoa na terenot i mu pokazaa na svetot deka mozat da se nosat i so najgolemite, a sto e najvazno im gi zatnaa muckive na novinarine za duelot so Avstrija. Prekrasno odigraa site navistina, no mislam deka Modric i Rakitic ja napravija najgolemata razlika megu dvete reprezentacii. Bev vise nego ubeden deka Bilic go cuvase Rakitic za denesniov duel, i zatoa ne go igrase na prvata utakmica.

Se e bese OK na ovoj natprevar, no zoltite kartoni sto im bea pokazani na Simunic i Modric stvarno bea bezveze. Bese navistina prestrogo sankcioniranjeto so karton i toa sea moze lesno da se odrazi na pretstojnite natprevari sto ja cekaat na Hrvatska t.e. suspenzii za igracite. I da crveniot sto go zaraboti Schweinsteiger bese vise nego zasluzen.

Prvoto mesto e nase. Ajmoooooooooooooooooooooooooo ... !!!* :wink:

dobra igra imase.... napred HRVATI!!!

Оваа утакмица ме потсеќа на дуело Германија - Србија, поселдна проверка на швабите пред ЕП. Првото полуреме беше скроз исто ко ова, и резултатски и според играта на тимовите.
На крај Германија тепа 2-1. Кој гледал знај за шо зборувам.
Че видиме шо че биди до крај...

Другар не ја споредувај Хрватска со такво говно:wink:

Другар не ја споредувај Хрватска со такво говно:wink:

Заборајв еден важен факт...
Хрватска сепак не е Србија.

Германците тактички беа уништени. Треба да си ја чукни глата тој селекторо малку...
„Najlјepse je biti Hrvat.... Kad igra Hrvatska!!!“ :pipi::pipi::pipi:
(реклама за пиво)

:helou::helou::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom