- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.286
- Поени од реакции
- 2.484
Абе ако критикуваме не значи дека хејтаме. Едноставно реално сакаме да ги согледаме нашите квалитети и залагања, и недостатоци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со група АА со која група вкрстува нашата?
*За дали имаме шанси за полуфинале прашувам.
Пре би се пласирале Бразил според мене, него Русите, вчера бразилците се држеа скоро цела утакмица со Франфузите, ако тепаме еден од Шпанија/Хрватска + Исланд и да имаме една победа против Русија/Бразил во следната група мислам дека би било доволно за полуфинале.Со група А
Франција,Германија,Русија.
Иначе шанси за полуфинале немаме никакви.![]()
Така како што викаш немаме никаква шанса, би имале 4 поени, а за 1/2 се потребни минимум 6.Пре би се пласирале Бразил според мене, него Русите, вчера бразилците се држеа скоро цела утакмица со Франфузите, ако тепаме еден од Шпанија/Хрватска + Исланд и да имаме една победа против Русија/Бразил во следната група мислам дека би било доволно за полуфинале.
Да не ги изваваме дигитроните сега, најубо ќе е да ги остеме нашиве да не изненадат, лани никој не веруваше дека ќе ги тепаме Словенците, извадовме реми со Германците (а можевме и победа), целевме кон финале, за на крај да имаме шанса за 5-6 место против Чесите (со кој водевме 5-6 разлика до 45 минута) и на крај да завршиме последни во група.
Дарко Димитриевски,само недостига дечкото има утакмици во Асобал игра и во двата правци по 50-60 мин.Игра на 3-4 во одбрана и е доста добар.
Пре би се пласирале Бразил според мене, него Русите, вчера бразилците се држеа скоро цела утакмица со Франфузите, ако тепаме еден од Шпанија/Хрватска + Исланд и да имаме една победа против Русија/Бразил во следната група мислам дека би било доволно за полуфинале.
Серафимов го ставија во игра последните минути.Никола Митревски, Чурлевски, Танкоски и Крстевски добија минутажа вчера или воопшто не влегоа во игра?
Отишол на зимОвање у АспенА Раде Стојановиќ оти не е земен ?![]()