Група B (CZE, MKD, AUT, UKR) - Виена

• Креатор на темата Креатор на темата aletem
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе продолжат во наредниот круг?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мизерно полувреме

Два зицери Кузмановски, еден Лазаров, еден Манасков, еден Георгиевски и еден Пешевски. Еве ја разликата. Одбраната мизерна, Митревски и тој прими неколку идиотски голови. Тренерот немам коментар, Марјан Андонов за овој е Мурињо...

Се на се имаме уште 30 минути, да се збогуваме од шампионатите во Јануари како што доликува бидејки после Лазаров ке се пензионира и репрезентацијата... Или да се повампират како Вардар па да се нервираме уште 3-4 натпревари.

ни требаше ова, трескање од земја, да ни се покаже дека тапкаме во место, брестовац во аут мора. шо сум кобел на глассање дека австрија и чешка ке ја минат групата не знам, ама ете у право сум бил, се надевам

На почеток на првенството прочитав тука во анализите дека сме спаѓале во НАДпросечни репрезентации, не знам кој член беше ама мислам дека треба тука јавно да ни се извини на сите :)

Стварно не ми е јасно зашто не игра со Мишевски на Билиќ, дури и фластер да не може топка да фати. Кире од друга страна одлично е чуван, нема многу простор ни за шутеви ни за асистенции. Реализацијата повторно проблем. 7 зицери се промашија.
Како и да е, после ова ваљда Живко ќе му ги удри клоците на Брестовац и ќе се оди на странски тренер надвор од балканов.

повеќе примаме со + играч, тоа отсекогаш било
Проблемот е самите куршум у глава ....Од лошиот напад,во контра примивме голови .... Кузмановски и Данило,абе дегени аматери ....

Ne znam dali ima indeks na korisnost vo rakometot kako vo kosarkata, ama so sigurnost na Kuzmanovski mu e - 10000 na poluvremevo. 2 cisti ziceri i edno 50 topki u race im dade, da mu ebam se najmilo. Manaskov klasika neinteligentni udari, a ova na Goce na krajov.......... Covekot Avstrija ko drzava ja promasi, a ne pak golot... Majko mila majcice sto praat lugjevo ne mi se veruva.

Еве ги промашените зицери кои обични аматери ќе ги погодат:

Кузмановски 2 зицера,Деки 1,Џомба 1,Кире 1,Пешевски 1.

Ете ја разликата...:toe:

Знаат ли каде е голот нашиве? Селектор најслаб Шундо измислен е за овој. Очекувам губење со 10 разлика една добра шлаканица за сите.

Protiv nas koj stigna golman stana

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Мишевски игра феноменално прво полувреме против Чешка и зема го закова на клупа два натпревари.
Ти ебам мулето Брестовачко, оди драпај мадиња во петта француска лига. Голман ќе ставаш за тренер, да имал памет немало да биде голман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom