ГРУЕВСКИ И СТАНИШЕВ ЗАЕДНО

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заборај ги тие четири букви од Македонската азбука те молам.
Кога ке ги спомнеш главата треба да ти биде наведната, и капата симната.
ВМРО е светост.
ВМРО е секој чист Македонец.
ВМРО е темел од градите.
ВМРО е минато.
ВМРО е иднина.

Немој, крвта е уште свежа од многубројните Македонци кои за тие четири букви ја пролеале.
Немој да ме молиш...
:toe:
Ако вмро и вмро-овците се Македонија...
ја немам ништо со тоа.

Само незнам шо интересно има во това целото.
Има голем потенциал за развитие на икономските относи.Политическите ни относи са во застоj от много време,но леко полеко ке се разкрши.

Pak li tema za Bugarija ste otvorile, aman veke!

Da e covek od stranstvo i da go vidi forumov ke pomisli deka osven za Bugarija vo MK nishto drugo ne se razgovara!

Dosadno stanuva se isti temi da se vrtat!

Подобрување на бугарско-македонски односи не им годи на Србите, тоа е “проблемот”. Ама нема што да се замараме, од нив ништо не зависи.

Немој да ме молиш...
:toe:
Ако вмро и вмро-овците се Македонија...
ја немам ништо со тоа.

па и онака ти и самоубицава сте срби
и онака немате ништо со Македонија
доколку би имал нешто со Македонија и ако се чуствуваше како Македонец ќе знаеше која е светоста на зборот ВМРО

Благодарам за информацијата. Долга листа. Ама како може за толку важен договор од бугарската страна да е еден политички маргиналец како што се третира Каракачанов во Бугарија! И, можеш ли да ја дополниш информацијата. Дали тоа “ Санстефанско Сценарио“ е веќе потпишано, или се подготвува негово потпишување. Гледам дека си добро информиран. Поздрав.

Ajde Hristo...ne grickaj ...fwekalii...:) ne se praj "udren"...:)

Подобрување на бугарско-македонски односи не им годи на Србите, тоа е “проблемот”. Ама нема што да се замараме, од нив ништо не зависи.
Јааах... од тебе зависи.
:toe: :pos2:
И од ова четава лајатори од УМС на форумов.

У првиот момент кога стварно ќе им засмета...
нема Гвујо...аш!!!
Не телохранители у Израел да праќа...
не пратњи и снајпери...
не џандари на секои 10 метри кај што проаѓа (ко Иди Амин да иде упм)
ништо не го спашава.
Ашшшш.... :vozbud:

Многу, иљади српски четници, колонизатори од Црна гора и босненски вукоебини, пропагандисти, џандари, воjници, банови, судии, кралови, секакви други гнаси има истепано ВМРО. Да не била таа организациjа, денес ти ќе беше претставник на 500 000 малцинство. Така да jа разбирам фрустрациjата твоjа спрема ВМРО и партиjата истоименик. Стоиљковић во иста коалициjа со нив уште е иако тие го признаа Косово?

A kolku iljadno "malcinstvo" se pa sega Makedoncite vo Makedonija...????
Ako se minusira bugari, srbi, albanci, vlasi, cigani, romi, egipjani,turci....nigerici.....vikinzi..nekolkumina, poprilicno evrei..( da ne propustiv nekogo??? ) STO OSTANUVA???? :)

А се спомне Бугарија, сите вештерки излагаат, фабриките за перење мозок почнуваат да димат.
Македонците и Бугарите можат да бидат многу добри соседи и треба со позитивен приод да ги решаваме сите отворени прашања.
Да престане труењето на народот со историја, кој се осеќа Македонец да може да си живее како Македонец, кој се осеќа Бугарин да си живее како Бугарин.
Историјата да ја оставиме на историчарите, а ние обичните луѓе да си ги изградиме хуманите и личните односи.
Оти за историјата може да се грабнат за гуша Бугар со Бугар и Македонец со Македонец.

Јааах... од тебе зависи.
:toe: :pos2:
И од ова четава лајатори од УМС на форумов.

У првиот момент кога стварно ќе им засмета...
нема Гвујо...аш!!!
Не телохранители у Израел да праќа...
не пратњи и снајпери...
не џандари на секои 10 метри кај што проаѓа (ко Иди Амин да иде упм)
ништо не го спашава.
Ашшшш.... :vozbud:
Ашшш и јас нема со кој да се дружам појќе на Кајгана

Ама нема потреба... Вие двојните шпиони сте добредојдени

I da go vidis nema da go poznajs. Toj samo na forumot e srbin. Inaku e kameleon. Go cuvas zevs pasosot Blgarski uste?
Ти другарче...
да бидеш среќен и радосен што Zevsus не игра у политика...
иначе...
така би ве `поминал` на игри кои што нема теорија да ги сфатите...
дур сте се свестиле...
оде воз... пријатно.
Хехехе...

A kolku iljadno "malcinstvo" se pa sega Makedoncite vo Makedonija...????
Ako se minusira bugari, srbi, albanci, vlasi, cigani, romi, egipjani,turci....nigerici.....vikinzi..nekolkumina, poprilicno evrei..( da ne propustiv nekogo??? ) STO OSTANUVA???? :)
Многу тешки прашања поставуваш, батка, некако вечерва само за кавги расположен сум :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom