Ф
Фил Ајви
Гостин
Гледа некој уште? Стартот на осмата сезона беше онака солиден.
секогаш е така на крајотМојата омилена серија ама не е тоа што беше порано.
„ј“ секогаш се става меѓу „и“ и „а“ - меѓу „а“ и „а“ не (почнаа, ставаа, (ис)тураа, растураа)Grey's Anatomy SUCKS! Почнаја многу да тупат. А една од најомилените серии ми беше.. До кај 6та сезона беше ТОП па почнаја многу да изведуваат глупости. Пример: Моментот кај шо пеат сите во незнам која епизода ми се чини во 7ма сезона..
П.С И без Џорџ ми е тапа..
one does not say such thing about George Џорџ ти е лигле размазано а Маршал не?Инаку мене во серијата највеќе ме нервираше Џорџ, лигле размазено,само плачеше и кенкаше за нешто.
Ееееј како бе можеш да ги споредиш Маршал и Џорџ? Извини, ама Џорџ и се налути на Изи, која можеше да умре, која не можеше да гледа, само затоа што он лиглето не дознал прв, не сакаше ни да ја види. Лигле што сака само да го молат. Маршал никогаш не би го направил тоа како лик и за такви работи никад не се лутел. Не знам како може да ги споредуваш. Башка Џорџ напна да спие со Мередит иако гледаше дека не е заинтересирана, па се деси тоа со татко и или мајка и не ми текнува, и цела уплакана овој ја напна да легнат и после кога виде дека она не сака бре ништо со него не и правеше муабет, драми беа тоа. Мочко. Не можам бе кога ми текнува на него се нервирам . Нема ни М од мажественост.one does not say such thing about George Џорџ ти е лигле размазано а Маршал не?
одична епизода само така да продолжат, а таа Адисон нејќам веќе да ја видам, многу ме иритира па уште кога ја видив во рустер оф Чарли Шин какви работи зборува ја прели чашата, минус од мене имаат за ова : S