Grey's Anatomy

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Не ми се допадна баш крајот на 8 сезона-им се урива авионот Лекси умира,Марк се бори за живот,а останативе сите се повредени(се надевам дека ќе има продолженија)
се разбира дека ќе има продолжение зато што ќе има нова сезона, и финалињата на сезоните секогаш биле со многу драма (се сеќаваш на убиецот во болницата и многу други сцени)

Член од
23 април 2012
Мислења
27
Поени од реакции
21
се разбира дека ќе има продолжение зато што ќе има нова сезона, и финалињата на сезоните секогаш биле со многу драма (се сеќаваш на убиецот во болницата и многу други сцени)
Да,нели тогаш ги уби двајцата од Мерси Вест,Карев го погоди а целта му беше Шепард.Скоро сите во серијава или повредени или болни(си се лекуваа меѓу себе)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Што мислите за стартот на новата сезона?

Добро рече Хант, нема ништо да биде како порано што беше.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Што мислите за стартот на новата сезона?

Добро рече Хант, нема ништо да биде како порано што беше.
Добар старт на сезоната, токму во стилот на Grey's anatomy. И после 9 сезони сеуште го држат квалитетот.
Два лика веќе нема да глумат во серијата, ај за Лесли знаев, бидејќи не сакала повеќе да биде дел од серијата ама за Марк бев изненаден.
Ќе има нови ликови сигурно, но тука ќе биде минатото да ги прогонува старите ликови, мислам ќе биде интересна сезона.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
ништо не се случува... тапкаат во место (n)
Добро де сега неможе секоја епизода да има авионски несреќи, вооружени напади во болница, лични драми и трагедии, секоја серија има добри и малку помалку добри епизоди

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Последнава епизода им беше многу предвидлива, од авион се гледаше дека ќе биде хепи енд !

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Интересни работи почнаа да се случуваат во новиве епизоди, барем мене ми се допаѓа.
Се моли Фил Ајви да се јави на темава, за да не прерасне во монолог :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
еееј заборавив што се случуваше нели пауза има... Бејли изгледа ќе лета... овие две епизоди очекувам да се екстра...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
убав текст, со добри цитати издвоени http://www.divianarts.com/62315

п.с. како тргнале, уште малку ќе им снема доктори кои ќе доживуваат нервен слом :D

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Серијава и по 9 сезони е одлична, изгледа свежо, возбудливо, едноставно со мерак ја чекам секоја нова епизода. Финалето на ниво на реномето што го има, повторно акција, неизвесност, можна смрт ?
Иако за Мередит се знаше исходот, сепак останатиот дел беше доста интересен, не ми се допадна делот помеѓу Кели и Аризона во смисла тоа што Аризона го направи, но мора да има драма :)

Алекс и Џо и Ејприл и Џексон се одлично заедно (y)

Тоа е Кристина, беше искрена со Овен и не очекувам дека ќе бидат повторно заедно .

Kajgana Shop

На врв Bottom