Grey's Anatomy

Ф

Фил Ајви

Гостин
Гледа некој уште? Стартот на осмата сезона беше онака солиден.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Јас ја гледам уште. Очекував Кристина да абортира, ама овој Дерек воопшто не и дава поддршка на Мередит, откако му го зезна тоа истражувањето со Алцхајмерот. Се надевам осмата сезона ќе биде подобра од 7мата, која впрочем не можев да ја поднесам (освен неколку епизоди). Вебер стварно ме изненади што застана зад Мередит и буквално ја превзеде вината. Од друга страна, ќе му се посвети на приватниот живот и ќе си го спаси бракот со Адел, па така да не е се изгубено. А кој ќе го замени? Хант?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Мојата омилена серија ама не е тоа што беше порано.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Мене најубави ми беа Алекс и Изи и заради нив и ја гледав серијата.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
ги гледа ли некој новиве епизоди???
според мене ја изгубија креативноста и интересноста во новиве епизоди, ја гледам само од причина што ја гледам од почеток и сакам да видам како ќе заврши

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
И мене ми стои дека е така. Посебно Мередит и Дерек во толкава криза имаат западнато што не се интересни веќе. Со куќата беше малку интересно како сите машки со градењето на куќата всушност се справуваат со проблемите кои ги имаат. Градењето на куќата може да биде симбол според мене кога ќе биде готова и ќе заврши и серијата. Затоа што ја прават уште од пред 2 сезони и никако да ја доправат.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
23
Поени од реакции
2
Grey's Anatomy SUCKS! Почнаја многу да тупат. А една од најомилените серии ми беше.. До кај 6та сезона беше ТОП па почнаја многу да изведуваат глупости. Пример: Моментот кај шо пеат сите во незнам која епизода ми се чини во 7ма сезона..

П.С И без Џорџ ми е тапа.. :(

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Grey's Anatomy SUCKS! Почнаја многу да тупат. А една од најомилените серии ми беше.. До кај 6та сезона беше ТОП па почнаја многу да изведуваат глупости. Пример: Моментот кај шо пеат сите во незнам која епизода ми се чини во 7ма сезона..

П.С И без Џорџ ми е тапа.. :(
„ј“ секогаш се става меѓу „и“ и „а“ - меѓу „а“ и „а“ не (почнаа, ставаа, (ис)тураа, растураа)

серијата е солидна и иако е направена некако за женска популација - јас со задоволство ја гледам. сите серии почнуваат да тупат после неколку сезони (замор на материјалот, монотонија, заситени гледачи... ). мене ако ме прашаат, најголемите глупости се дешаваа на почетокот - секој се муваше со секого, и сите беа безнадежно заљубени со секој нов партнер. тумор се демонстираше како умрен сопруг вратен во физичкиот свет. главниот лик остана цел саат под вода и преживеа... СФ!
но, и во најлошите денови ГА е 100000000000000000000000 пати подобра од било која турска/хрватска/индиска/бугарска сапуница.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Колку само драма имаше во последнава епизода.
Се врати конечно онаа висинската Grey's anatomy што ја знаеме од пред неколку сезони, со многу драма , животни приказни и пресвртници.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Како што и очекував на високо ниво продолжи серијата после паузата. Сега само да не ја развлечат повторно , треба да продолжи со ист интензитет и да ја задржи големата драматичност

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Одлична беше новата епизода после паузата. Секоја чест на глумата на Кристина Јенг и на Теди.
Инаку најновата епизода „Suddenly„ ја погледнале над 12 милиони гледачи на ТВ, што е сосема солидна бројка.
Исто и во оваа 8ма сезона ќе прават cross over со "Private Practice", и мислам дека и Адисон ќе има некоја улога.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ми се јаки и Грејс Анатоми и Прајвет практис. Супер серии се, слични, а сепак различни. Инаку мене во серијата највеќе ме нервираше Џорџ, лигле размазено,само плачеше и кенкаше за нешто. Добро е што си отиде, само не требаше ептен толку трагично.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Инаку мене во серијата највеќе ме нервираше Џорџ, лигле размазено,само плачеше и кенкаше за нешто.
one does not say such thing about George :mad: Џорџ ти е лигле размазано а Маршал не? :D

одична епизода само така да продолжат, а таа Адисон нејќам веќе да ја видам, многу ме иритира па уште кога ја видив во рустер оф Чарли Шин какви работи зборува ја прели чашата, минус од мене имаат за ова : S

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
one does not say such thing about George :mad: Џорџ ти е лигле размазано а Маршал не? :D

одична епизода само така да продолжат, а таа Адисон нејќам веќе да ја видам, многу ме иритира па уште кога ја видив во рустер оф Чарли Шин какви работи зборува ја прели чашата, минус од мене имаат за ова : S
Ееееј како бе можеш да ги споредиш Маршал и Џорџ? Извини, ама Џорџ и се налути на Изи, која можеше да умре, која не можеше да гледа, само затоа што он лиглето не дознал прв, не сакаше ни да ја види. Лигле што сака само да го молат. Маршал никогаш не би го направил тоа како лик и за такви работи никад не се лутел. Не знам како може да ги споредуваш. Башка Џорџ напна да спие со Мередит иако гледаше дека не е заинтересирана, па се деси тоа со татко и или мајка и не ми текнува, и цела уплакана овој ја напна да легнат и после кога виде дека она не сака бре ништо со него не и правеше муабет, драми беа тоа. Мочко. Не можам бе кога ми текнува на него се нервирам . Нема ни М од мажественост.

Kajgana Shop

На врв Bottom