Grey's Anatomy

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ееееј како бе можеш да ги споредиш Маршал и Џорџ? Извини, ама Џорџ и се налути на Изи, која можеше да умре, која не можеше да гледа, само затоа што он лиглето не дознал прв, не сакаше ни да ја види. Лигле што сака само да го молат. Маршал никогаш не би го направил тоа како лик и за такви работи никад не се лутел. Не знам како може да ги споредуваш. Башка Џорџ напна да спие со Мередит иако гледаше дека не е заинтересирана, па се деси тоа со татко и или мајка и не ми текнува, и цела уплакана овој ја напна да легнат и после кога виде дека она не сака бре ништо со него не и правеше муабет, драми беа тоа. Мочко. Не можам бе кога ми текнува на него се нервирам . Нема ни М од мажественост.
Тоа му е во природата, си ги сака он мажите ама на друг начин ;)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
изгледа само јас ја гледам серијава :D
како и да е , последните две епизоди беа добри , рејтинзите колку што гледам на серијава се одлични, така да можно е да се продолжи на уште неколку сезони. Но тоа највеќе ќе зависи од главните актери чии договори истекуваат на крајот на оваа сезона.

Ф

Фил Ајви

Гостин
уф крајот одличен само овака да продолжат, драма има се е ок ама подобро би било секоја епизода да има и по некој смешен момент како оној Вебер кога го заеба Карев :pos:

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Аман со ова паузиве значи. Следната епизода ќе биде на 02.02.2012 :)
А инаку прочитав дека Катерин Хајгел (Изи Стивенс) само труби по интервјуа колку сакала да се врати да глуми пак, и демек ако ја поканеле веднаш ќе се согласела. А сама се истепа да си замине од шоуто кое ја направи славна. Колку филмови само се изнаснима после заминувањето од Грејс.
Одвај ја чекам следната епизода „If/Then" во која Мередит се замислува што би било доколку мајка и не починеше.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ми се допаѓа оваа верзија на Grey's anatomy, посебно Јанг изгледа уште подобро од вообичаено.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Последниве епизоди како ми се погодени тоа е нешто неверојатно, сите полагаат државен испит, а и ја се спремам за полагање сега набрзо:cool:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Интересни епизоди во секој случај, уште две има од сезонава.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Едвај го чекам финалето следната недела. А инаку ќе има и 9та и 10та сезона. :cool:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Едвај го чекам финалето следната недела. А инаку ќе има и 9та и 10та сезона. :cool:
Да прочитав дека ќе има 9та сезона и дека остануваат глумците од оригиналната поства :)

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Кус трајлер на финалето на 8та сезона!! Значи секоја сезона се држат да имаат ненормално добро финале, и оваа не е никаков исклучок. Проверете и сами!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Хах убија ја најпозтивната личност у серијата....И сее па ке биде мрачно у курац....И оваа Кепнер кој ташак....она не ми праве ама баш никаква разлика у серијата.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Хах убија ја најпозтивната личност у серијата....И сее па ке биде мрачно у курац....И оваа Кепнер кој ташак....она не ми праве ама баш никаква разлика у серијата.
прочитав некаде дека самата сакала да си замине од серијата , така да морале да го убијат нејзиниот лик.

Член од
23 април 2012
Мислења
27
Поени од реакции
21
Не ми се допадна баш крајот на 8 сезона-им се урива авионот Лекси умира,Марк се бори за живот,а останативе сите се повредени(се надевам дека ќе има продолженија)

Kajgana Shop

На врв Bottom