Grey's Anatomy

Член од
21 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
3
Браво за тебе,сега мора да се чуствуваш исполнето коа си се олесна:tapp:
Еј ај не ме нервирај ко демек ти помаметен си знаеме. Се чудаци на форумов страшна работа!!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Да, Вовед во Анатомија ми е една од омилените серии. Штета што прекинаа да ја даваат на А1, ваљда ја немаат откупено следната сезона...ги очекувам новите епизоди...иначе од серијата многу си ги сакам Џорџ и Мередит:pipi:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Да, Вовед во Анатомија ми е една од омилените серии. Штета што прекинаа да ја даваат на А1, ваљда ја немаат откупено следната сезона...ги очекувам новите епизоди...иначе од серијата многу си ги сакам Џорџ и Мередит:pipi:
Поради летото ги прекинуваат сериите, како и пола свет. :)
На есен ќе се врати Вовед во анатомија, како и Домаќинки, ЦСИ, 24......

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Поради летото ги прекинуваат сериите, како и пола свет. :)
На есен ќе се врати Вовед во анатомија, како и Домаќинки, ЦСИ, 24......

Аааа што било работата :kesa: ОК, тенк ју и ондак ја чекам есента :pipi:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Е и ова серија многу ја сакам.Таман се натажив оти на а1 ја прекинаа,си ја најдов на друг канал(Про Зибен-германски) и таму си ја гледам.и ја фатив баш од каде што прекинаа на а1.:vozbud:

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Излезе 1-вата (најверојатно заедно со 2-рата) епизода од 5-тата сезона Grey's Anatomy :vozbud: Кој знае колку ќе треба да се чека до 3-тата епизода )=

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
абе фино лепо имате се ги сите 4 сезони на јутуб и тоа целосни мерак да те е да ги глеаш...па ај беќи и 5тата ке ја стават...

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Дајт бе луѓе превод на Македонски,Српски,Босански,Хрватски за првата епизода од петта сезона ! Никаде не можам да најдам:nesum:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Уште нема превод, јас секогаш гледам на поднаписи и преводи-онлајн. Има само англиски титл.

Мене ми останаа уште две епизоди од 4. сезона па почнувам да гледам 5. :)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
И јас ги гледам поднаписи и пријеводи-онлајн , ама ништо . Мислев да не симнувате од други сајтови , ама очигледно нема преводи на "разбирлив" јазик :nenene:

Член од
24 септември 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Grey’s anatomy[FONT=M_k_Verdana] [/FONT]ja obo`avav, iako ja tupat mnogu za romansata pome|u Meredit i Mc. Dreamy. Koga se napravila anketa kako gleda~ite sakaat da bide na krajot, pove}e od polovina izjavile deka ne sakaat oni dvajca da zavr{at zaedno. Zna~i i na najopsednatite obo`avateli im skur~ilo od niv dvajca. [FONT=M_k_Verdana][/FONT]

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Од среда, 8 октомври на А1 ТВ, ваљда во 20/21 часот, третата сезона на Вовед во анатомија.

Kajgana Shop

На врв Bottom