Grey's Anatomy

Член од
21 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
3
Zavrsi 2 sezona na a1,dali znaete sto ke davaat?
Jas bi sakal Ocajni domakinki neznam sto se sluci so niv?
Незнам зошто не ти се допаѓа Вовед во анатомија!!! Инаку ако е летен распуст ќе продолжат со сериите и тоа сеа Вовед во анатомија 3 сезона очајни домаќинки им се скапи да ги купат.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Инаку ако е летен распуст ќе продолжат со сериите и тоа сеа Вовед во анатомија 3 сезона очајни домаќинки им се скапи да ги купат.
Нема да продолжи третата сезона, утре има филм во тој термин.
Очајни домаќинки четврта сезона ќе почне оваа есен.
Американските серии не се како теленовелите да им се исплати да одат и преку лето... Да крцаат што повеќе во програма...
Што зборуваш кога не знаеш? :toe: Им биле скапи... лол...

Член од
21 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
3
Американските серии не се како теленовелите да им се исплати да одат и преку лето... Да крцаат што повеќе во програма...
Дечко јас знам дека не им се исплати да даваат преку лето ама баш ти така на Википедија кажа дека ќе ја даваат третата сезона. А за Очајни од кај знаеш жити се од кај ги вадите овиее информации!!!

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Дечко јас знам дека не им се исплати да даваат преку лето ама баш ти така на Википедија кажа дека ќе ја даваат третата сезона. А за Очајни од кај знаеш жити се од кај ги вадите овиее информации!!!
Кога завршуваше втора сезона, ставија содржина за првите две епизоди од трета, и мислев ќе ја пуштат, ама очигледно нема...

Секогаш така прават со американските, затоа знам. На есен ќе се вратат Лост, Очајни Д., ЦСИ Вегас мислам дека ќе оди нова сезона...

Ј

јовица11

Гостин
Премногу неинформирани луѓе на форумов има за жал,али јас и ти Игор не можеме ништо да направиме за тоа:nenene:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Никогаш во текот на летото не давале нови епизоди од американскиве серии гарант нема ни сега. Летово ќе паузираат и за време на термините има играни филмови. Што значи од октомври ќе има нови епизоди. Треба да даваат Лост, Очајни домаќинки, Вовед во Анатомија, 24, а вајда треба и Округот оринџ нова сезона. Така да летово само играни филмови, за серијалки ќе се чека до есен.

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Аиии штета!! Ајде две сезони ќе ги изгледам пак, во меѓувреме ќе ги слегнам и другите ќе помине летото. :pipi: Ајде белки сте во право за на есен, и Анатомија и Оринџ да ги вратат. :pipi:

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Ја обожааааавааааммм серијава!...Темата, глумците, се што им се дешава...најдобри се!:vozbud:..За жал ја немам гледно 4-та сезона, ама затоа сите три сезони ги имам гледно 3 пати:kesa:...Сеа си ја гледам на FoxLife . Одвај чекам нова сезона!:icon_bigg

Член од
21 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
3
Премногу неинформирани луѓе на форумов има за жал,али јас и ти Игор не можеме ништо да направиме за тоа:nenene:
А да гледам не сум информиран!!! Ако незнам што се случува со А1 бог да чува не значи дека не сум информиран барем за овие работи за серии специфично сум појше а сеа што незнам што се случува кај нас поточно на А1 не е мој проблем!!!

Член од
21 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
3
Сите знаеме дека А1 не даваат преку лето но еднаш Сител и Канал 5 даваа преку лето. Сител Седмо небо го даваа цело лето а Канал 5 една серија американска исто така цело лето. Зборам за прошлото лето што беше. И А1 Волшебнички ја даваа едно лето исто така. Сакам да кажам нема правило. Поубаво е од септември како што прават Америка а они исто така прават и летни сезони за некои серии ама тоа нема везе со ова. Затоа сите сме информирани. Ова е за тие што рекоа дека има неинформирани луѓе на форумов.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Сите знаеме дека А1 не даваат преку лето но еднаш Сител и Канал 5 даваа преку лето. Сител Седмо небо го даваа цело лето а Канал 5 една серија американска исто така цело лето. Зборам за прошлото лето што беше. И А1 Волшебнички ја даваа едно лето исто така. Сакам да кажам нема правило. Поубаво е од септември како што прават Америка а они исто така прават и летни сезони за некои серии ама тоа нема везе со ова. Затоа сите сме информирани. Ова е за тие што рекоа дека има неинформирани луѓе на форумов.
епа не кажувај непороверени информации, ова она имало на Википедија, или дека скапи им биле Очајни домаќинки :) :) :)
Никогаш последниве години не давале во текот на летото серии на А1 така да ако не си гледал и не се разбираш не кажувај. Секоја серија која почнале да ја даваат и кои што сум ги гледала ги докупуваат сите сезони до крај.

Член од
21 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
3
епа не кажувај непороверени информации, ова она имало на Википедија, или дека скапи им биле Очајни домаќинки :) :) :)
Никогаш последниве години не давале во текот на летото серии на А1 така да ако не си гледал и не се разбираш не кажувај. Секоја серија која почнале да ја даваат и кои што сум ги гледала ги докупуваат сите сезони до крај.
Незнам кој си ама не збори и ти коа не е тбоја работа јас на тебе ништо не ти реков ме разбра. Им зборев на другите и јас се разбирам во филмските работи повеќе од колку што мислиш незнам колку ти се разбираш затоа не споредувам не викам може знаеш повеќе од мене туку прво и прво давале преку лето Сител седмо небо јас убаво гледав а А1 волшебнички кога даваа секој ден после вестите навечер. А за Очајни признавам не ни знав само се зафркавав зошто и ти самиот знаеш дека А1 се глупи. А за Вовед во анатомија имав проверени информации дека ќе даваат преку лето но тие се предомислиле сеа сфати дека не лажам. И одма со карање почнувате.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Незнам кој си ама не збори и ти коа не е тбоја работа јас на тебе ништо не ти реков ме разбра. Им зборев на другите и јас се разбирам во филмските работи повеќе од колку што мислиш незнам колку ти се разбираш затоа не споредувам не викам може знаеш повеќе од мене туку прво и прво давале преку лето Сител седмо небо јас убаво гледав а А1 волшебнички кога даваа секој ден после вестите навечер. А за Очајни признавам не ни знав само се зафркавав зошто и ти самиот знаеш дека А1 се глупи. А за Вовед во анатомија имав проверени информации дека ќе даваат преку лето но тие се предомислиле сеа сфати дека не лажам. И одма со карање почнувате.
ок ок без нервози. ај чекаме до октомври нова сезона вовед во анатомија. и а1 воопшто не се глупи (немој да ми кажеш полоши од сител дека се)

а и може да ме нарекуваш во женски род друг пат, ако не ти пречи :)

Ј

јовица11

Гостин
Браво за тебе,сега мора да се чуствуваш исполнето коа си се олесна:tapp:

Член од
21 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
3
ок ок без нервози. ај чекаме до октомври нова сезона вовед во анатомија. и а1 воопшто не се глупи (немој да ми кажеш полоши од сител дека се)

а и може да ме нарекуваш во женски род друг пат, ако не ти пречи :)
Не подбри од сител се тоа не е проблем. И извини и помислив дека си женско ама не бев сигурен. Позз!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom