Да пробијам мистерија, тоа Тони што "пробува" да го каже се цитати од Samurai Shodown 4.
еласики - Yawasugiru (Too weak) - Го кажува Genjuro Kibagami кога победува прва рунда (Slash) или кога победува втора рунда (Bust) - 37 секунда.
тајпуа - Врска неам кој го кажуваше ова, не сум играл SS4 две години, ако ми текне ќе пишам.
аденамајунаме - Kazuteda inu daze (What a brown noser) - Го кажува Haohmaru кога победува втора рунда (Bust) - 32 секунда.
сара - Не успеав да најдам што точно значи, можно е и да е обичен киај - Го кажува Haohmaru кога победува прва рунда (Slash) - 30 секунда.
Порано играв со Генјуро,и јас тоа го имав забележано...и адемајунаме од хаохмару...мн време играв...сега значи колку што разбрав секој член прави соло албуми..значи сме во исчекување на 3 соло албуми од 3те артисти...
Следни на списокот за интервју се јунаците од Green Out
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
. Како претставник на Green Out се појавува еден од членовите кој верувам нема да ви биде мака да го препознаете а тоа е Пеше т.е LD Pistolero кој одговара интересно и морам да признаам различно од сите до сега интервјуирани на hiphop.mk. Па да започнеме со интервјуто.
HipHop.Mk: Колку членови брои Green Out, кога е формирана групата и која е вашата прва песна?
Green Out: Го сретнав Тоњо кај Семенпеев у стан после радио,а у радио попивме клоца пошо Џакомо, Чале и Гоцка немаа пропусница, денеска не се каам зошто да не Беше тој шут , немаше да ги запознаам правите фаци (една љубов до моите браќа Од големото Л). После некои ден Тоњо ме запозна со Бруслимонтус и ја рокнавме Брус! Ја крстивме така ради Нено зошо ритамот беше парталоини хахаха. Се ова се дешаа у 2005та година.
HipHop.Mk: Од каде идеата за името ??
Green Out: Од каде идеата за прашањево? Хаха, се заебаам.Blackout ни е еден од поомилените албуми, а тоаш бевме нај нафурани на него (не дека денеска не сме) и некако си дое само по себе, само шо ние љубиме зелено наместо црно. На почеток кога палевме у 103јка имаше еден лик што предвиде дека Името нема да помине и нема да успее, види не сеа брат, поздрав до тебе. Bitch ass.
HipHop.Mk: Што е она што ве натера да создавате текстови и со каква тематика се вашите лирики?
Green Out: Социјалноурбаниплусвиебамсепосписок текстови инспирирани од Македонштилуков и раперлаанава.
HipHop.Mk: Кој е стилот што го негувате во вашите песни, и дали се сметате за комерцијален или underground бенд?
Green Out: Не се сметаме.Стилот е тој, а ако на некои му сметаме нека повели.
HipHop.Mk: Колку време и посветеност ви беше потребно да го извадите вашиот прв албум?
Green Out: Снимен е у 2005/6та, седумдес посто, а излезе у 2009. Издавањето у Македонија e заебана работа, па ти рачунај.
HipHop.Mk: Сега откако го имате вашиот албум во раце дали би измениле нешто?
Green Out: Апсолутно ништо
HipHop.Mk: Како би го опишале албумот, во која полица на музичка продавница може да се најде?
Green Out: Ќе го најдете на полица за македонска музика, преслушајте го и вие опишете го, да не бидам сам за себе хаха.
HipHop.Mk: Дел сте од македонската хип – хоп сцена. Како би ја оцениле и како би ја опишале?
Green Out: Порано не беше вака, сеа сите се рапери. Оценка нема да даам зошо не сум Професорица, само имам еден совет до артистиве: Престанете да копирате и бидете малку оригинални, нас не донесоа до вратата, ние го скршивме катанецот за вас, е сеа сте вие на ред да влезете у неа и да го одбраните она што некој го направил.
HipHop.Mk: Со кој домашни артисти соработувате?
Green Out: Со сите што соработуваат со нас.
HipHop.Mk: Колку видео записи имате како GreenOut?
Green Out: 3 комада колку шо се сеќаам, Брус,Факалависта и Блокови.
Hiphop.Mk: Дали членовите од GreenOut работи на соло проекти ?
Green Out: Од прв до последен.
HipHop.Mk: Вие сте дел од познатата македонска хипхоп екипа ЛЕГИЈАТА. Како функционира таа екипа, која е приказната што ве поврзува?
Green Out: Не поврзува секојдневието и пријателството, а функционираме Како едно.
HipHop.Mk: Што треба да очекуваме од Легијата во иднина?
Green Out: После лошиот ден за империјата, има реформи у устав. Копилињата не се спремни.
HipHop.Mk: Дади оцена за хипхоп.мк. Кажи некој збор за неа.
Green Out: Поздрав за странава, keep it real и многу љубов.
HipHop.Mk: Ок фала ПЕШЕ
И ти посакувам уште албуми и концерти во иднина како во државава така и надвор од неа
Мир
Превземено од hiphop.mk