GREATEST HITS pt.2 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 3.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
gh2napred.jpg

gh2pozadi.jpg

Све је исто као лани, само годинава ваљда ќе дое Навигатор, лани фрки му искочија, немоеше да дое од 4 да пушта, па затоа продужи оној досадниот со хаусот никаков. Па Дани на крај не извади од бедата. :pos:

Тапа,досадно е више ова нема емоции како на почетокот,ем скроз истово ке биде и во форма на ““Велигденско кафуле’’ и ем иде и ќоро и сакато и се ствара гужва нездрава

Ќе има 15 годишни начукани што нема да знаат каде се :toe: првото вакво кафуле или како и да се викаше беше најдобро :vozbud:

Ке идеме бе зошто да не...може ако сакате и луге од кајгана да се збереме...мислам ако сакате..:helou:..а ако има нешо за гратисче..може и мене да ме рачунате..:)

Јас бев на првата ... ама ни малце добро не си пројдов. Не ме бендиса ништо од журката ... така да оваа дефинитивно ја прескокнувам. Ми се одеше заради салата да ја видам али ќе има и друга прилика :wink:

Тешко дек ќе се ојт зс и на 5ти концертот ќе е за Тоше а таму 100% ќе бидам, а ова на 3ти ке требит на два пати да идам. Али имат време

таму сме со цело друшто мн фино си поминафме лани
за гратисче рачунајте :back:

ИДАМ! рачунајте ме за гратис ако може:pipi:

еееееееееееееееееееееееееееееееееееееее сакам и јас ама идам за бугарија баш на трети....у пм....ем ова ем концертот за тошка се ке пропуштам

не сум пропуштил на саем журка :) ако си со право друштво секогаш е закон ,

А АКО ДЕЛАТ ГРАТИСИ ... MENE ОБАВЕЗНО !!!! (informirajte)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom