GREATEST HITS pt.2 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 3.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
И пак не идам :( А баш сакав....
Ај на тројката здравје боже :pos:

mmmmmmmm not bad at all!

<3 navigator!

се слагам. беше многу подобро од минатата журка. а и навигатор навистина имаше предобар настап.
ме изненади самоил радински, секако позитивно. типот имаше екстра избор на музика и феноменални прелази. power имаше 1 или 2 лоши прелази што малку и ме разочара ама сепак беше топ.
единствено за шо ми е криво е шо рано си отидов (накај 3) т.е. што не седев со крај. се на се топ журче.
и ај за сите што беа таму ако може да ми кажат од колку саат беа мирко попов, дела и давор пошо ја нит ги чув нит ги видов. :helou:

се слагам. беше многу подобро од минатата журка. а и навигатор навистина имаше предобар настап.
ме изненади самоил радински, секако позитивно. типот имаше екстра избор на музика и феноменални прелази. power имаше 1 или 2 лоши прелази што малку и ме разочара ама сепак беше топ.
единствено за шо ми е криво е шо рано си отидов (накај 3) т.е. што не седев со крај. се на се топ журче.
и ај за сите што беа таму ако може да ми кажат од колку саат беа мирко попов, дела и давор пошо ја нит ги чув нит ги видов. :helou:

Е навигатор од колку пушташе? Значи јас ако идев како шо планирав ќе се заебев :)

Просечно беше ме нервираше тоа што не беа пуштени скалите и што ги качија цените на влезниците немаше каде да се седне да земеш душа а и за вецето да не збориме:toe:

Е навигатор од колку пушташе? Значи јас ако идев како шо планирав ќе се заебев :)

навигатор почна од 2 и 30 или 2 и 40. ако дојдеше од 3 и 30 или 4 верувај дека ќе го пропуштеше најдоброто :)

Navigator beshe od 2:50 do 3:30 najmalce,ja si otidov u 3;30,nemozev na noze da stojam,ali stvarno deckoto napravi BOOM

Добра жукра генерално , Мирко Попов е веќе видено , стигнав на него и малце Скопјанка ми напраи мерак, Бранчез заглави со неговите комерцијални вокал хаус варијанти , помина некако , Боби беше неивнентивен ( 10 минути Вајт Хорс ја пушташе) , Бабура не потсети на едно време од пред 3-4 години ( Тиесто ) , мислев дека ке ги пушти неговите ремикси на македонскиве песни , ама ништо ,мене не ми се допадна ама сепак публиката највеќе здиве на него.
За мене најдобро шоу приредија Панчо и Power , првиот поради феноменалниот рап и хип хоп што го пушташте ,а вториов одлично помина со мали грешки.
Тапа беше мала лименка скопско за 100

Bobi od 1:30 do 2:00
Babura od 2:00 do 2.30
Navigator od 2.30 do 3.00
Satellite od 3:00 do 3:30
Bushava Azbuka od 3:30 do 4:00
Pass-N-G-R od 4:00 do 4:30
Khazar od 4:30 till end

Full line up kako beshe neznam....

Мрч, мрч, на модераторот скурч.
Си имате МСН и слични алатки за таква намена.
Кип д форум клин :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom