ЛОЛ за видеово и песнава страшно .. Што ли се дешавалooo таму бреееее... ОNЕ ахаххаахахаххахахааххахха Хит жими г*ов хит на Антена 5 , хит на уште милион комерцијални радија , кои го уништија вистинскиот поим на електронската музика. Aj џст хејт комерци .. то ступид фор ме , то симпл то маде анд то нојси фор мај ијрс ...Ловееее Tech-house ...
Уше нешо до типацот што мрчеше за Пиперката , немој многу да јајиш бубрези , коа никад не си го чул во живо детето како пушта , плус он сам се труди да избие на виделина со помош на групата која ја оформив јас , се со цел НИЕ не познатите (прости ) Дј -и како што милуваш да ги нарекуваш , пробуваме да се истакнеме со квалитетот што го имаме , а нажалост што ете немаме баби стрини и вујни по радијава како чистачки па да не бутнат , туку со своја пот се бориме да успееме , колку толку , доволно за да го искажеме својот талент и да ја нахраниме душата со позитивни емоции кои ги добиваме насекаде каде што пуштаме . Затоа остани си во твоето мало селце (дома) и слушај си Антена пошо само за неа и си чул ,пошо никад не си чул за некои радија на кои и не толку познати дј-и добиваат 60 минутен простор во радио , со цел да се промовираат бидејки од досадните кретени кои насекаде ги прочитавме по темава не може чоек глаа да крене , Зошто ? хехе ништо не се поасални од нас , а тоа се докажува по градовите каде што сме биле , додека Фаците како Никифор и остала компанија кои некад стапнале на местата каде што сум стапнала јас , верувај или не не биле дочекани така и со таква почит и гостопримливост. Едно Делчево што ке речеме уџум града е , знае да се журка на ниво подобро од Скопје , да не зборам за Ресен , и Битола.. Затоа затуцани мои (клаберчиња ) не тресете зелени , и не ги проценувајте дј-и те од памет , а не сте ги ни чуле ни виделе , а давате мислење ко да ги познавате цел живот ..
И да молимте каква врска има Пиперка со името Бабура ..? демек според тоа иста музика ли пуштаат хехехехехе.. Ти врска немаш , Бабура е страшно комерцијален , додека Клаберс Гоне Вајлд преферира Tech-house. Информирај се малце пред да збориш да не ти се смее некој .. разбра хехех.. Ајт се оди Студирај музика пошо немаш ни два дена школо по музичко образование и култура :pos2: