- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 117
- Поени од реакции
- 12
Инаку за кој бас збориме? Ти го очекуваш тој PSY бас така? Запознај се со Electro & House style,а кога веќе зборуваме за бас,присуствуваше на хип-хоп песните? Get Low,Arab Money,Yeah? На тие песни немаше јак бас?
Btw незнам како очекувате на Greatest да ви пуштаат вас PSY кога многу,многу,многу попознати песни имаат хип-хопот,R&B,Хаус и Електро жанровите....
Во тој случај зошто немаше DnB? ...Затоа што е исти случај како и Psy!
Мешањето на жанровите „electro / hip-hop / electro’’ баш беше екстра, затоа што не сакаат сите електро, и сега има 1 саат електро, и наеднаш, неочекувано некоја хип-хоп трака...баш беше топ тоа, иако не сум по хип-хоп-от, тоа звучеше AWESOME!
Друго...малолетниците искрено ич не ги ни рецкав...мене никој не ми пререче нешто,сите што беа околу мене лудо се журкаа и никој не правеше проблем...децата си седеа мирни немаше никаков конфликт! Си се журкавме со друштвото без проблем!
А за обезбедувањето...немаше ништо такво, баш 2ца другари носеа ранци...едниот ранец празен, а во другиот имаше вода, за секој случај ако пуштат...
Едноставно само имате ли нешто прашаа, видоа чисто, влезете ни рекоа, шишенцето со вода ни рекоа дека не смее да оди со нас...им го дадовме и се си помина во најдобар ред...
За порачките на песни...5 порачав и сите ги пуштија...а таа твоја трака што очекуваш да ти ја пуштат ја сметаш за хит?
Хахахаха таа има 13.000 views на јутјуб,спореди ја со swedish house mafia-one која има 20.000.000 views ....хммм....размисли и пиши што е поголем хит и дали ти е на место прашањето и барањето...![]()
Ако Nothing But You не заслужува да биде пуштена на greatest hits тогаш незнам која песна заслужува ова последново што го пиша доволно говори за тоа колку си ти запознаен со овој вид на музика, седи си до хип хопот не се мешај каде што не ти е место, гледам тие сите ги знаеш.
Друга работа кој рече дека бараме само псај бе, и за твоја информација имаше псај. Мешање занрови електро / хип хоп / електро викаш а ? хахахаха
Порано во мода беше на све што е *тупс тупс* да се вика дека е техно, сега гледам електро е во мода