Greatest Hits 4 @ Metropolis Arena - 03.10.2009

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Moze nekoj da mi kaze kade da nabavam karti za na saem ? :)

blagodaram :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Znaci sto e so cenata....

Na GH imate 14 DJ-i i 4 benda, rentan e najskupiot prostor za zabavi vo MKD, treba li da se isplati toa se... Sepak zurka so 14 dj-i bez razlika dali se od tuka ili ne e pak ogromna cifra na nastapuvaci....

A nie oddamna reshivme da ne stavame ogromni ceni za zabavi za sekoj koj saka da prisustvuva da moze da si dozvoli da dojde. Sepak mislam deka 300 denari za Live act od tipot na Sun Project e povekje od eftino :)
И тоа ме занимаше.. по колку минути ке им трае сетот на Djite ? 20 Минути ? :uvo:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
И тоа ме занимаше.. по колку минути ке им трае сетот на Djite ? 20 Минути ? :uvo:
Ако си идел до сеа на овие журки ќе знаеше дека не настапуваат сите диџеи, туку 7-8 и сите имаат по околу 45 минути сет. :toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ако си идел до сеа на овие журки ќе знаеше дека не настапуваат сите диџеи, туку 7-8 и сите имаат по околу 45 минути сет. :toe:
Сум бил на сите али не памтам дека биле најавувани некад 14 ... и ако не настапуваат сите кој К** ги најавуваат....

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Сум бил на сите али не памтам дека биле најавувани некад 14 ... и ако не настапуваат сите кој К** ги најавуваат....
Епа еве ти линкови со флаерите од другите журки, па сам види си колку диџеи биле најавувани :wink:

Greatest Hits, Pt. 1
Greatest Hits, Pt. 2
Greatest Hits, Pt. 3

14 of course :D

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Manje vishe.....Toa e poentata na celata deshavka, znaci site Dj-i koi tuka nastapuvaat gi imate na razlicni mesta po gradov kade tie plasiraat svoja muzika, dodeka na greatest hits tie se pojavuvaat so ultrakratok set kade tie pustaat nekoi od svoite omileni hitovi i hitpovi poznati na publikata.

Setovite najverojatno ke bidat po 20 minuti do pola saat....I da, retki se onie nastani koga ne se pojavuvaat Dj-i, ama i togas po eden do najvekje dvajca DJ-i ne se pojavuvaat i sekogas ima zamena za niv....

greatest hits 1 : site Dj-i nastapija
gretest hits 2 : site Dj-i nastapija
greatest hits 3 : site Dj-i osven Babura i Panco....

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Сите рокаат по 20-30 минути, Цапе намерно последен рока саат и пол. :pos:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Дечки, Југотон во сабота до колку саат работи? :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Znam deka malce glupo prasanje ali so muzika ke pustaat? :S
Турбо фолк до коске ко за тебе. Од хитови на Тома Здравкович па до Сека Алексич. :pos:

А сеа за озбилно ќе се врти техно, хаус, транс....

Kajgana Shop

На врв Bottom