Една страна поназад и ќе прочиташ, Југотон 200 денари, 300 денари на врата..Moze nekoj da mi kaze kade da nabavam karti za na saem ?
blagodaram :smir:
И тоа ме занимаше.. по колку минути ке им трае сетот на Djite ? 20 Минути ? :uvo:Znaci sto e so cenata....
Na GH imate 14 DJ-i i 4 benda, rentan e najskupiot prostor za zabavi vo MKD, treba li da se isplati toa se... Sepak zurka so 14 dj-i bez razlika dali se od tuka ili ne e pak ogromna cifra na nastapuvaci....
A nie oddamna reshivme da ne stavame ogromni ceni za zabavi za sekoj koj saka da prisustvuva da moze da si dozvoli da dojde. Sepak mislam deka 300 denari za Live act od tipot na Sun Project e povekje od eftino
Ако си идел до сеа на овие журки ќе знаеше дека не настапуваат сите диџеи, туку 7-8 и сите имаат по околу 45 минути сет.И тоа ме занимаше.. по колку минути ке им трае сетот на Djite ? 20 Минути ? :uvo:
Сум бил на сите али не памтам дека биле најавувани некад 14 ... и ако не настапуваат сите кој К** ги најавуваат....Ако си идел до сеа на овие журки ќе знаеше дека не настапуваат сите диџеи, туку 7-8 и сите имаат по околу 45 минути сет.
Епа еве ти линкови со флаерите од другите журки, па сам види си колку диџеи биле најавувани :wink:Сум бил на сите али не памтам дека биле најавувани некад 14 ... и ако не настапуваат сите кој К** ги најавуваат....
Manje vishe.....Toa e poentata na celata deshavka, znaci site Dj-i koi tuka nastapuvaat gi imate na razlicni mesta po gradov kade tie plasiraat svoja muzika, dodeka na greatest hits tie se pojavuvaat so ultrakratok set kade tie pustaat nekoi od svoite omileni hitovi i hitpovi poznati na publikata.И тоа ме занимаше.. по колку минути ке им трае сетот на Djite ? 20 Минути ? :uvo:
До 4 мисламДечки, Југотон во сабота до колку саат работи?
до 4Дечки, Југотон во сабота до колку саат работи?
Турбо фолк до коске ко за тебе. Од хитови на Тома Здравкович па до Сека Алексич.Znam deka malce glupo prasanje ali so muzika ke pustaat? :S