Грците гневни поради стиховите од македонската песна за Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување
Море нека издејствуваат да ја исфрлат Македонија од Евровизија, барем еднаш во живот да видиме аир од нив. Секоја година се резилиме се повеќе и повеќе, не се трпи ова. Не знам дали да се надевам дека ќе отпее на Англиски со некој текст што нема врска со овој, или да се надевам да отпее на Македонски па да се срамиме само во комшилуков. „Јас Македонец, таа Русинка, дајте и вотка, мене ракија...“ :tapp:

Нема подолу од ова дерење на турбо-фолк текст...

А јас пак мислев ќе се побунат Русите (Какалин, камаја WTF)

Ај догодина пак ќе ги сменат правилата за Евровизија и ќе учествуваат само земјите членки на ЕУ. Останатите земји за да учествуваат на Евровизија ќе мора да бидат членки во НАТО

Нас ни се досадни иако сме и ние засегнати.Замислете како ги доживуваат ваквите реакции во Европа.

Си викаат, пу да ти ибам циганите балкански, или на германски балканишен швајнен.
Дечкото пее за љубов, они тука политика гледаат, ретарди-петарди.

Море нека издејствуваат да ја исфрлат Македонија од Евровизија, барем еднаш во живот да видиме аир од нив. Секоја година се резилиме се повеќе и повеќе, не се трпи ова. Не знам дали да се надевам дека ќе отпее на Англиски со некој текст што нема врска со овој, или да се надевам да отпее на Македонски па да се срамиме само во комшилуков. „Јас Македонец, таа Русинка, дајте и вотка, мене ракија...“ :tapp:

Нема подолу од ова дерење на турбо-фолк текст...

I jas istoto sakav da go kazham chim prochitav naslov.
Demek opasnata pesna i tekst, pa sea da se bunime.
Neka ni staat veto i na Evrovizija, najbolje :D

Ако ова го кажуваш сериозно онда оди уби се, демек несмее Македонија или Македонец да спомнеме.

а зашто мора некој од политика намерно да прави таква песна? јас не реков дека не смее да се спомен тоа во песна ама не е ова гоце фест :pos2: значи некој има некаква цел што го направил тоа јас не знам која и да видам што ќе постигнат.

можеби сакаат да не изфрлат и тоа да биде причината што ќе с еоткажеме од евросонг јас ен занм ама има нешто а еве итлаија се враќа на евросонг а ние зигледа ќе си одиме.

Кој ги врти бе, нека се рокаат.

немал ѓаволот работа па си ги тепал децата....

И шо да праиме ние сеа? демек на криво ќе ни моча од утре?:uvo:

а зашто мора некој од политика намерно да прави таква песна? јас не реков дека не смее да се спомен тоа во песна ама не е ова гоце фест :pos2: значи некој има некаква цел што го направил тоа јас не знам која и да видам што ќе постигнат.

можеби сакаат да не изфрлат и тоа да биде причината што ќе с еоткажеме од евросонг јас ен занм ама има нешто а еве итлаија се враќа на евросонг а ние зигледа ќе си одиме.
А кај виде ти дека е од и за политика направена? Немој и ти ко гејцине, што и да се направи во Македонија ради политика било...
Инаку, се надевам дека ќе не блокираат ил што и да е... дечкото не само што нема песна добра, нема ни појма од пеење... ама додека тинејџерки гласаат а останатата публика штеди - такви ќе не претставуваат.

А кај виде ти дека е од и за политика направена? Немој и ти ко гејцине, што и да се направи во Македонија ради политика било...
Инаку, се надевам дека ќе не блокираат ил што и да е... дечкото не само што нема песна добра, нема ни појма од пеење... ама додека тинејџерки гласаат а останатата публика штеди - такви ќе не претставуваат.

многу сте наивни, кои тинејџери? нели гледаш дека сите што се со владата поврзани идат на евросонг последниве години? толку е тешко тоа да се примети?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom