Грција "почина" по долго нервирање

• Креатор на темата Креатор на темата Out of Order
  • Време на започнување Време на започнување
Точно ова спаѓа под кривични дела меѓутоа за да реагира обвинителот потребно е да има реакција од Грција до нашето МНР кое преку Министерство за правда поднесува предлог до обвинителот. Затоа мој совет бидејќи си згрозен, оваа слика да ја однесеш во канцеларијата за врски на Грција во Скопје, да речеш добар ден јас сум Carl Sagan од ФИРОМ моите екстремни сограѓани фиромци го запалија вашето знаме, јас длабоко се извинувам и ве советувам да поднесете барање за кривично гонење до фиромското министерство за надворешни работи.
Оди уби се бе дечкооооо, не сме ние криви што на голем одмор другите деца те малтретирале и никој не те дружел па сега си го мразиш сопствениот народ.
Хахаха, у школо увек сум бил главен и сум ги строел у ред другите... Може од таму таа потреба и денес да терам луѓе да се пребројуваат у врсти :D
Ја не мразам ни еден народ, зошто се осеќам космополит. Мој народ се само тие кои излегле од затворот наречен “национализам“ и исмевање на туѓото.

Читам коментарите на Дневник,читам коментарите тука, и гледам дека толку засекирани за грчка, нема ни во во самата грчка.

(Сега некој ќе ме запердаши зашто грчка ја пишувам со мала буква:)

Хахаха, у школо увек сум бил главен и сум ги строел у ред другите... Може од таму таа потреба и денес да терам луѓе да се пребројуваат у врсти :D
Ја не мразам ни еден народ, зошто се осеќам космополит. Мој народ се само тие кои излегле од затворот наречен “национализам“ и исмевање на туѓото.

Ни ја не мразам никого,ги мразам тие што ме(не) мразат.

Ах, старите добри сталинистички финти.
Вевчанци успешно се изборија против еден систем на понижување и малтретирање... Дали ти и твоите западни "богови" мислите дека ќе си поминете подобро?

Погледни каква дискусија водиш на подфорум Сеир и игри.
Не мора да се упукаш. Низ прозорец, бе братко.
Да се фрлам низ прозорец затоа што имам различно мислење од тебе? Па ти си тој кој испробува сталинистички финти, само на пософистициран начин.

Постојат закони во оваа држава и или ќе ги почитуваме и применуваме, или поарно да не нема. Ако некој се осеќа понижен и малтретиран од сегашните законски регулативи, нека иде на револуција.

Неможе да си бил газдата у клас,камоли школо,ако НИКОГО не си исмејувал,понижувал,така да тие приказни на деца од 2 години само ;)

Ти можеш да се осеќаш и како космонаут ,ама тоа не го менува фактот дека немаш појма за вевчанскиот карневал ,не ја разбра темава и го згреши подфорумот за твоите либерално-космополитски просеравања.

Ако некој се осеќа понижен и малтретиран од сегашните законски регулативи, нека иде на револуција.
Баш така. И ако некому не му се допаѓа како се применуваат, нека формира политичка партија и нека стане власт што ќе ги применува. :D

Неможе да си бил газдата у клас,камоли школо,ако НИКОГО не си исмејувал,понижувал,така да тие приказни на деца од 2 години само ;)
Газда у клас не се станува со исмевање и понижување. Тоа е тактика за станување тиран и омразен.
Газда се станува со бранење на твојата група од другите групи и помагање меѓу своите.

Нешто погрешно си сфатил :D

Газда у клас не се станува со исмевање и понижување. Тоа е тактика за станување тиран и омразен.
Газда се станува со бранење на твојата група од другите групи и помагање меѓу своите.

Нешто погрешно си сфатил :D
Си бил кретен во минатото, кретен и ќе си останеш.

Ти можеш да се осеќаш и како космонаут ,ама тоа не го менува фактот дека немаш појма за вевчанскиот карневал ,не ја разбра темава и го згреши подфорумот за твоите либерално-космополитски просеравања.

:pos: Паганизам преточен во циркуска атракција, која во последните години служи како изговор за отворен излив на национализам. Тоа е...

Ќе ве молам да прекинете со глупостите (Карл Паган ова за тебе најмногу важи).

Изразете малку почит кон "упокоениот" HellAss.
Да не се повампири случајно.

Си бил кретен во минатото, кретен и ќе си останеш.
Немам намера да реплицирам на мислења кои некој друг (јас лично не, оти имам разбирање), би ги сфатил како навреда.
Ваков излив на зборови само покажува на кое културно ниво сте и колку сте спремни да почитувате туѓо мислење без притоа да го исплукате и да го пратите да се самоубие :icon_lol:

Лека земја на Hell-ass и за многу години циркусот.

Искрено и мене ми се присра од „пацифистички фаци„ во Македонија, кои се однесуват како Македонија да е во Скандинавијата па многу им пречи што на Карневал каде се исмејува се живо и диво ние го погребуваме нашиот сосед кој патем никогаш не нема навредено, нашите граѓани со цвеќе , сокче или кафе ги пречекуваат на границата, на нашите шофери на камиони секогш им се отворени границите и ги пуштат преку ред, нивната војска никогаш не дерела македоснки кожи и слично.

Брзо!Некој нека и се јави на индиската влада дека Ал Јанковиц се заебава со иконата Ганди!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom