Грција ќе гради споменик на Александар Македонски во Ирак

• Креатор на темата Креатор на темата ChatGPT
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сега иде фазата од спорот, со работен наслов: "На кој му е поголем?"

Реакција од нашиве има?

И дали уше сами себе ќе се обвинуваме за национализам, мегаломанија и сл.?

абе сега ние на панделимајко ќе му направиме еден у Скопје и бело марамче во раце.
ако се прашувате зошто баш на панделимајко :) затоа што најглупо име има од цел свет!!!

Значи сега иде фазата од спорот, со работен наслов: "На кој му е поголем?"

Реакција од нашиве има?

И дали уше сами себе ќе се обвинуваме за национализам, мегаломанија и сл.?
ima ma:) Sto pravese ministerot vo indija:) a? Duplo pogolem ce pravime u mumbaj pogolem ceni bide :) od grckioooo.:back:

Кога елините се пи.кици па им е страв да праќаат војска во Ирак ќе го праќаат нашиот Александар.:pos2:

Нашиот ке биде 30 метра:baeh::baeh::baeh:

Grcite stanuvaat se popateticni.

Само што е интересно колку повеќе владата на елините ја губи довербата кај своите гласачи, толку подалеку гради споменици да ја задржи власта. :pos2:

Zelo vreme narodot se zamara so nekoj raboti koi apslolutno nemat vrska samo se vrte narodo .So me bole :pusk:neka pravat so sakat samo so e toa NEMOGU4E za toa sto lulkata na demokratijata ne e bas vo najdobri odnosi so irak posto irak e zensko pa ne mozat da se seksat.:baeh:

Ме интересира што ќе напишат под споменикот, Александар -грчки воин, грчки император или што...па мора да стои нашето уставно име таму!
А ако тие решиле да градат тоа ќе биде уште еден знак за провокации и од грчка страна, ако нашиот аеродром е, тогаш ваков чин што би бил од нивна страна?
На крај на краевите , треба да се ладиме и да ги оставиме да си ги трошат парите и муабетите исто како да не сме приметиле дека се случува нешто, вакви ефтини финти нека продаваат дома кај нив :pos2:... Толку бе глуп народ!
-Бев во Сиднеј предходната година и во зоолошка со женами пред сендвичара чекаме на ред да купиме нешто за каснување, пред нас неколку луѓе, мажи жени, повозрасни купуваат пола саат 5 сендвичи! И почнаа да се караат, да ги враќаат сендвичите, демек изложените биле пополни со салами , кашкавали и не ти знам што , а тие што им ги продале биле полупразни... И викам на жена ми овие се грци, верувај ми...им нема промашај никаде во свет еј, поглуп и попрост народ тешко се наоѓа! :oftopic: (Морав да ви ја кажам приказнава)

Jas mislev deka ovie nasive bile teski moroni i debili po ova prasanje ama izgleda imalo i beter idioti od niv!!!
Dobro rekol Anstajn Gluposta e edinstveno nesto koe ne moze da se izmeri so nitu edna poznata merka.
So tokmaci se toa politicarite toa za prikazna e more film moze da se snimi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom