GRAND THEFT AUTO VI

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Grand Theft Auto VI heads to the state of Leonida, home to the neon-soaked streets of Vice City and beyond in the biggest, most immersive evolution of the Grand Theft Auto series yet. Coming 2025 to PlayStation 5 and Xbox Series X|S.

За сега, стандард процедура.

Член од
5 март 2023
Мислења
431
Поени од реакции
1.748
Grand Theft Auto VI heads to the state of Leonida, home to the neon-soaked streets of Vice City and beyond in the biggest, most immersive evolution of the Grand Theft Auto series yet. Coming 2025 to PlayStation 5 and Xbox Series X|S.

За сега, стандард процедура.
Значи за PC таму негде 2026..........:pos:

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.477
Поени од реакции
3.636
Значи убеден си дека нема да капне ништо у наредни година ипол-две?
Добро може си има малку македонски менталитет, не дава пари за игри. :D Реално гомнарите претеруваат со цените, 60 евра кога ќе турат и да си сакал да ја купиш ќе ти се одмили. Уствари овие од рокстар во официјални пачови ставале пиратерија т.е ствари што пиратите ги поправиле, овие ги бапнале во пач. Така што заслужуваат да симнеш пиратски, па и да имаш милиони. :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.654
Добро може си има малку македонски менталитет, не дава пари за игри. :D Реално гомнарите претеруваат со цените, 60 евра кога ќе турат и да си сакал да ја купиш ќе ти се одмили. Уствари овие од рокстар во официјални пачови ставале пиратерија т.е ствари што пиратите ги поправиле, овие ги бапнале во пач. Така што заслужуваат да симнеш пиратски, па и да имаш милиони. :)
Абе проблемот е стандардот во Македонија. Нив цените им се ок во држави со подобар стандард а реално многу време, труд и финансии се потребни за ваков потфат. Можеби ете е ферски да се направи цена за таму каде стандардот е понизок, ама еве буквално од сега да почне по 200 денари месечно на страна да става до денот кога ќе излезе, ќе има пари да се купи.
Небитно, кога пишав тоа мислев дека компјутерот е тоа што го кочи што реално за ваква игра ќе треба еден кој кошта многу повеќе од 60€.

Член од
3 март 2013
Мислења
350
Поени од реакции
368
70 евра по ново се.. Starfield и Forspoken веќе се толку

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.636
Поени од реакции
14.164
Давам пари за игри, имам PS4. Ама ако новата игра оди на нов PS сигурно нема да го купам. Не е македонски менталитет туку во моментов имам други приоритети, за 2-3 години ке видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom