Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
[emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:
СТРАШНО!!! :cuc:[DOUBLEPOST=1433442563][/DOUBLEPOST]P.S. Влегуваш во клан ВМРО, право на старт добиваш 8 милиони и гратис мерцедес во гаража од 600к долари :D
A satori i sladoled ne davaat ? (Nemam kirilica na mobilen pa ke mi oprostite za latinicava)

Луѓе може ли да ми подобјасните како се одвива мрежното (онлајн) играње на ГТА 5 дали е слично како кај Сан Андреас ?

Луѓе може ли да ми подобјасните како се одвива мрежното (онлајн) играње на ГТА 5 дали е слично како кај Сан Андреас ?

не, на сан андреас сите играчи се на еден сервер, овде имаш лобија до 30 души мислам..

едно прашање за тие што имаат стасано далеку на мисиите.
дојдов до ситуација кога мора да се положи FLIGHT SCHOOL, и после еден месец конечко го положив со Мајкл :D и се уште не ми дава нови мисии.
треба ли истото да се положи и со Тревор и Френклин???

дојдов до ситуација кога мора да се положи FLIGHT SCHOOL, и после еден месец конечко го положив со Мајкл :D и се уште не ми дава нови мисии.
амм.. ја не се сеќавам дека го полагав тоа... хахахах :D

Ја не сум го полагал тоа....
Кажи до кај си со мисиите, пошо еден другар се изгуби начисто пред Blitz Play. Вика не му ја дава мисијата, а он кутрио забравил getaway vehicle....

Препорачано е да ги минеш со Мајкл, демек да има летечо искуство за мисија кај Тревор со подморница, меѓутоа не е задолжително, туку по желба. Таа мисија ја добиваш како и да е.
Види да не си забораил она што ти го потенцирал смајливо над мене :D , па поради тоа да немаш мисии.

го има некој пробано чудово? :facepalm:

Не е овоа GTA Online.
Овоа е само free roam. Ама добро, бар можеме до другар да се маваме натам-наам.

Тражев по интернетот кај може да ги најдам Ill gotten gains за пиратската верзија и прочитав дека со новото update се намалил преформансот и Rockstar треба да пушти уште едно update за да го кракнат.
Дали е така Mr.47, пошо си еден од тие што ја купиле.

Додека акав по пиратските страни најдов еден куп kеygen и сrack и уште што не, и кај сите по 100тина коментари "Works thanks" и уште што не.
И ме чуди дали работат тие или само симнуват вируси.

После некое време, играва почнуе да ме ребра. Дали е до нив, или графичката ми се загрева, неам појма.
На ГТАФОРУМС доста се жалеа, демек им кочи, и тоа на доста поможни ПЦ од мојов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom