Grand Theft Auto V

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.372
Поени од реакции
5.770
СТРАШНО!!! :cuc:[DOUBLEPOST=1433442563][/DOUBLEPOST]P.S. Влегуваш во клан ВМРО, право на старт добиваш 8 милиони и гратис мерцедес во гаража од 600к долари :D
A satori i sladoled ne davaat ? (Nemam kirilica na mobilen pa ke mi oprostite za latinicava)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.306
Поени од реакции
5.912
Луѓе може ли да ми подобјасните како се одвива мрежното (онлајн) играње на ГТА 5 дали е слично како кај Сан Андреас ?

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Луѓе може ли да ми подобјасните како се одвива мрежното (онлајн) играње на ГТА 5 дали е слично како кај Сан Андреас ?
не, на сан андреас сите играчи се на еден сервер, овде имаш лобија до 30 души мислам..

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
едно прашање за тие што имаат стасано далеку на мисиите.
дојдов до ситуација кога мора да се положи FLIGHT SCHOOL, и после еден месец конечко го положив со Мајкл :D и се уште не ми дава нови мисии.
треба ли истото да се положи и со Тревор и Френклин???

isoffProd

pluskavec
Член од
21 февруари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
162
дојдов до ситуација кога мора да се положи FLIGHT SCHOOL, и после еден месец конечко го положив со Мајкл :D и се уште не ми дава нови мисии.
амм.. ја не се сеќавам дека го полагав тоа... хахахах :D

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Ја не сум го полагал тоа....
Кажи до кај си со мисиите, пошо еден другар се изгуби начисто пред Blitz Play. Вика не му ја дава мисијата, а он кутрио забравил getaway vehicle....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Препорачано е да ги минеш со Мајкл, демек да има летечо искуство за мисија кај Тревор со подморница, меѓутоа не е задолжително, туку по желба. Таа мисија ја добиваш како и да е.
Види да не си забораил она што ти го потенцирал смајливо над мене :D , па поради тоа да немаш мисии.

Член од
3 март 2013
Мислења
350
Поени од реакции
368

го има некој пробано чудово? :facepalm:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745

го има некој пробано чудово? :facepalm:
А што е со фејспалмот?
FiveM одамна работеа на мултиплејер за пирати, најверојатно средено им е.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Не е овоа GTA Online.
Овоа е само free roam. Ама добро, бар можеме до другар да се маваме натам-наам.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Тражев по интернетот кај може да ги најдам Ill gotten gains за пиратската верзија и прочитав дека со новото update се намалил преформансот и Rockstar треба да пушти уште едно update за да го кракнат.
Дали е така Mr.47, пошо си еден од тие што ја купиле.

Додека акав по пиратските страни најдов еден куп kеygen и сrack и уште што не, и кај сите по 100тина коментари "Works thanks" и уште што не.
И ме чуди дали работат тие или само симнуват вируси.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
После некое време, играва почнуе да ме ребра. Дали е до нив, или графичката ми се загрева, неам појма.
На ГТАФОРУМС доста се жалеа, демек им кочи, и тоа на доста поможни ПЦ од мојов.

Kajgana Shop

На врв Bottom