Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Гледав и тоа али ризична работа стварно треба да си добар за да просперираш.

од тоа шо глеав на јутуп, пример ако сакаш да купиш акции од некоја компанија прво им ебеш семката им правиш заседи и слично низ град, ги тепаш кај ќе стигнеш и им паѓаат акциите, после некое време пак се качуваат и ги шиткаш за скапо

Јас досега ја играв со првиот крак 3дм уште ко излезе. Ама сега ми крашнува на некои мисии и сега како оди кој е најдобар абдејт и крак? и дали треба 1 по 1 или можи пример директно 4 абдејт?
И дали во новиве абдејти се средени имињата од берзата?
Не можев да купам акции од Debonaire Cigarettes и ја остајв мисијата за понатаму па сакам сега да напрам чар ако се средени имињата..

GTA Series Videos имат mission walktrough, и пред тиа Assassinations на Lester, можеш да вложуваш у некои акции, и кога ќе го атентатираш (so to speak) ќе ги продадеш акциите и ќе се валаш у пари.

Да, некои 3 дена после assassination треба да почекаш, или така нешто..
има guides и видео и цели страни со текст објаснувања за берзите, што се и како се итн :D

GTA Series Videos имат mission walktrough, и пред тиа Assassinations на Lester, можеш да вложуваш у некои акции, и кога ќе го атентатираш (so to speak) ќе ги продадеш акциите и ќе се валаш у пари.
Да ама кај мене се измешани имињата и чекам да ги среда па да ги извршам..

.. има ли некој fix за оние што се со dual-graphics ?

Шо напраи бе Riddler
Крашнува ли на replay mission кај тебе.

Не стигнав да седнам деновиве, сега пробав, не крашнува. Све си е ок.
Е шо му е....
Која верзија ја имаш симнато? Таа шо испадна од Rockstar Warehouse? Или некој repack.

3DM верзијата ја имам, апдејт 4 и RLD крак
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Крашне кога ја завршам мисијата и се враќа у Story Mode.

MWoHdY3.jpg
RrhjLw0.jpg
sYzzNVX.jpg

:cool::vozbud::oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom