Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не ми одговори,тапа стеМене почна да ме заебава играва,после изиграни 2-3 мисии ми се гаси компјутерот,највероватно се загрева многу.
Во ова не пишува за Debonaire :/ да не знајш ти од кај треба да купам?
Врати го на апдејт 2 а кракот нека остане верзија 3мене ми крашнува само на Q(cover) кога стискам често, имам апдејт в3 крак 3dm v4 ама тие беа ставени во торентот.
средив, немаше потреба од инсталирање на апдејт 2, само gta5.exe го копирав и толкуВрати го на апдејт 2 а кракот нека остане верзија 3
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Оти не сака да не утеши и не сака да знае народот дека и тие што ја имаат купено имале минимум 1 проблем досега.Е ко сакате пиратско мора малце да се нервирате.. оти @Mr.47 не се жали?![]()
OMG!!!!sega mi pagja i do 53 fps...
Оти не сака да не утеши и не сака да знае народот дека и тие што ја имаат купено имале минимум 1 проблем досега.
Оти не сака да не утеши и не сака да знае народот дека и тие што ја имаат купено имале минимум 1 проблем досега.
OMG!!!!
Барај да ти ги вратат парите.
Oh wait.[DOUBLEPOST=1430515212][/DOUBLEPOST]Ја свртев (главните мисии де, вкупно 68%).
10/10
GOTY
Дали се нормални со кредитсот? пола саат издржав, а стигнато беше до credits за песните од четвртото радио lol.