Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
со кракот ќе има проблем уште најмалку месец дена. или почекајте, не ја играјте играта бар уште месец дена, или купете си ја.
кој може да даде 500ЕУР за графичка може да даде и 60ЕУР за игра што ќе ја игра најмалку година дена.

Ja imam gta 5 i problemot e sto mi secka a nemam nekoj slab pc, primetiv drugi sto imaat poslab pc od mojot ne im secka a mene mi secka pa duri i na se najlow da e stavena,
graficka Nvidia gtx550ti 1gb ram ddr5
4gb ram
intel i5 2.80
Nz sto e problemot , ako moze nekoj da mi kaze sto ima poslab pc a ne mu secka , znam deka i mojov e slab veke ama na low igrata koga e ne bi trebalo da secka, fala,.

Ja imam gta 5 i problemot e sto mi secka a nemam nekoj slab pc, primetiv drugi sto imaat poslab pc od mojot ne im secka a mene mi secka pa duri i na se najlow da e stavena,
graficka Nvidia gtx550ti 1gb ram ddr5
4gb ram
intel i5 2.80
Nz sto e problemot , ako moze nekoj da mi kaze sto ima poslab pc a ne mu secka , znam deka i mojov e slab veke ama na low igrata koga e ne bi trebalo da secka, fala,.
драјвери најнови немаш, најверојатно.
ама и графичката со 1gb рам не е доволна за smooth gameplay на 1080p

Ama u setings koa idam stavam 900/1023 da mi e kaj video memory , i na 800x600 ja igram pak secka
амм, мислам дека 900 од 1000че е премногу.. ја од 2 гига на околу 1400 ми стои по default, коа го качив макар и на 1700~ почнуваше да се познава

Не успеав да ја оправам играта :mad: повторно воопшто не се пушта упм...... ке си чекам некое решение ако излези по нетов ......

Ми дава ерор кога ја ограбувам златарата.. На возењето со кросот после грабежот..

Ја купив синоќа од steam али уште е на pending,им пишав мејл сеа да видат што е проблемот.

амм, мислам дека 900 од 1000че е премногу.. ја од 2 гига на околу 1400 ми стои по default, коа го качив макар и на 1700~ почнуваше да се познава

Не зависи од меморијата, зависи од графичката. Мене ми е 1150 од 1024 и локната е на 60FPS на 1080p со medium settings вклучувајќи и Ambient Occlusion, како и FXAA on. Има разлика помеѓу 1GB RAM на пр. кај HD 4670(passmark score 544) и GTX 560(passmark score 3116)

Ја свртив конечно. :)
Единствено проблем имав што знаеше да ми крашне кога ќе менував меѓу карактерите, на сцената кога ќе зумира одозгора. И тоа ми се случуваше единствено кога без прекин долго ќе ја играв, два саати и повеќе...
Страшно добро игриче, вреди да се има и планирам да ја купам наредниве недели.

Бива ли го треинерот на пиратската верзија?

Stopped working ерор ми дава при уклучување, уште не можам да ја вклучам.
Се што има по нет направив, персоналец пц.

Исто пробав и преку тоа GTA 5exe од таму пак ми бара код за рокстарот и то је то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom