Пробај да ја играш во windowed mode.Сеа па крешнуе на првата мисија со Тревор после некое време. Пак на пукање. Ми се одигра :|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај да ја играш во windowed mode.Сеа па крешнуе на првата мисија со Тревор после некое време. Пак на пукање. Ми се одигра :|
драјвери најнови немаш, најверојатно.Ja imam gta 5 i problemot e sto mi secka a nemam nekoj slab pc, primetiv drugi sto imaat poslab pc od mojot ne im secka a mene mi secka pa duri i na se najlow da e stavena,
graficka Nvidia gtx550ti 1gb ram ddr5
4gb ram
intel i5 2.80
Nz sto e problemot , ako moze nekoj da mi kaze sto ima poslab pc a ne mu secka , znam deka i mojov e slab veke ama na low igrata koga e ne bi trebalo da secka, fala,.
Ama u setings koa idam stavam 900/1023 da mi e kaj video memory , i na 800x600 ja igram pak seckaдрајвери најнови немаш, најверојатно.
ама и графичката со 1gb рам не е доволна за smooth gameplay на 1080p
амм, мислам дека 900 од 1000че е премногу.. ја од 2 гига на околу 1400 ми стои по default, коа го качив макар и на 1700~ почнуваше да се познаваAma u setings koa idam stavam 900/1023 da mi e kaj video memory , i na 800x600 ja igram pak secka
Da[DOUBLEPOST=1430078763][/DOUBLEPOST]Ова видео важи и за GeForce + Intel ?
DaОва видео важи и за GeForce + Intel ?
амм, мислам дека 900 од 1000че е премногу.. ја од 2 гига на околу 1400 ми стои по default, коа го качив макар и на 1700~ почнуваше да се познава
трејнер?Бива ли го треинерот на пиратската верзија?
трејнер?![]()