Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Значи купувам гаража,нарачувам кола,идам во гаража и ја возам,вршам мисии и се враќам во гаража ја нема:place:
а таман си ја купив таа зелената и ми ја снема:place:

Види да не ти е конфискувана

Има некој апдејт на проблемот со интел процесор и амд картица? Јас ја симињам ама ако не го средам тоа џабе ке биде изгледа :)

Ќе можам ли да ja играм играва ?
I3 2120 3:30GHZ
Nvidia GTS 450 2GB
8GB RAM

Последно уредено:
Има некој апдејт на проблемот со интел процесор и амд картица? Јас ја симињам ама ако не го средам тоа џабе ке биде изгледа :)

И јас сум во потрага по fix. Сите со dual-graphics интел + амд се заглавени. Се што можев пробав.. попусто :) Белким ќе излезе нешто деновиве..[DOUBLEPOST=1429791129][/DOUBLEPOST]
Ќе тера ли на medium?

Не би знаел, лично уште ја немам испробано на својот поради проблеми со двете графички. Како и да е, сигурно ќе ја играш, со кој квалитет.. ќе си видиш :)

Со оглед на тоа колку добро е оптимизирана, освен ако немаш некој друг проблем ко горе наведениве, мора да ти фати :D
@TheSkyOwner прееска ми пиша, некој успеал да ја пушти на 512mb графичка, на 720p :)

И јас сум во потрага по fix. Сите со dual-graphics интел + амд се заглавени. Се што можев пробав.. попусто :) Белким ќе излезе нешто деновиве..[DOUBLEPOST=1429791129][/DOUBLEPOST]

Не би знаел, лично уште ја немам испробано на својот поради проблеми со двете графички. Како и да е, сигурно ќе ја играш, со кој квалитет.. ќе си видиш :)
Јас имам Intel + amd и се што успеав е да ја уклучам играта до кај тоа со сликите...потоа закочува и тоа е тоа ако има некој кој знае што може да се стори нека кажува...:icon_mrgr:

YAKQkoI.png

Каков наса компјутер, тоа е стандард конфигурација за игри, R9 290ki се продават по пазарите за смешни цени веќе од 200 евра, и тоа со преостаната гаранција, веројатно ти толку си ја купил 660ката...
Meморијата те дупи, барем 3гига да има ке иде добро, продади ја таа 660ка и купи си на старо има R9 280x сега барем се ефтини, таа има 3гб меморија, ГТА5 иде стабилно кај пријател на комбинирани high/veri high 2xMSAA 1080p seting стабилни 60 фрејма, и не само за оваа игра во сите понови наслови картите со 2гб врм или помалку се гушат...

имаш изгубено контакт со реалноста изгледа, смешни 200 евра се месечна плата

Мене ми кочи при мењање карактери...баш сега ми се укочи и едвај ја изгасив...има некое чаре ? го симнав од замунда уште вчера тоа v3 што излезе кракот...

Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU 3.20 GHz
RAM-8 GB

Не можиш на full screen да ја играш?[DOUBLEPOST=1429807586][/DOUBLEPOST]Глупости вложив 1м во цигарите и само 17к чар, Има некој друг што праеше чар со оваа мисија?

Последно уредено:
Не можиш на full screen да ја играш?[DOUBLEPOST=1429807586][/DOUBLEPOST]Глупости вложив 1м во цигарите и само 17к чар, Има некој друг што праеше чар со оваа мисија?
7мил ќар само од Michael :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom