Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
еве ти видео со ист компјутер како твојот можеш да споредиш, и јас го имам истиот процесор со ati hd 6770 и 4гб рам ама уште не сум ја инсталирал

јас ја играм на најслаба резолуција пошто ми дава да одберам таму 54rate и после одма на пола со Vsync и не е лошо... на некои делови знае да закочи ама се толерира :D

b12An16.jpg

Си стои вака и сликите си се вртат само, ништо друго не се случува. Го ставив најновиот апдејт и кракот, исклучени ми се антивирусот и фајрволот... Некој да имал ваков проблем?
Брат истиот проблем го имав, оди во C/User/MyDocuments и избриши го фајлот Rockstar Games. Со тоа ја оправив јас.:)

Kako da napravam da ne mi startuva igrata windowed,tuku full screen?Sekoe startuvanje isto sranje,pa moram da go mestam fullscreen.me zivcira
Thank you :-)

Дечки не пали играва кај мене.

Кога ќе ја уклучам преку ланчерот процесорот скона на 80-90 проценти 30 секунди, потоа спласнува и не се уклучува играва.

Мислам дека лаптопов исполнува барем минимум конфогурација, i5 4200U, AMD 8670M и 4ГБ рам. Гледам луѓе ја играат и на интегрирани графички.

Најмногу се сомневам дека проблемов е во switchable graphics.
Некој со сличен лаптоп да потврди дека ја пуштил?

Кога ќе ја уклучам преку ланчерот процесорот скона на 80-90 проценти 30 секунди, потоа спласнува и не се уклучува играва.

Мислам дека лаптопов исполнува барем минимум конфогурација, i5 4200U, AMD 8670M и 4ГБ рам. Гледам луѓе ја играат и на интегрирани графички.

Како го копираш апдејтот ? Нецала папка апдејт туку ке влезеш во папката апдејт и сите фајлови књ ги копираш во играта кај што е инсталирана иначе ништо не си направил ако го имаш цел фолдер копирано само

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Оди во configure switchable graphics и на gta5.exe намести Not Assigned, пробај дали ке се вклучи вака.

Како го копираш апдејтот ? Нецала папка апдејт туку ке влезеш во папката апдејт и сите фајлови књ ги копираш во играта кај што е инсталирана иначе ништо не си направил ако го имаш цел фолдер копирано само

Па го копирав нормално, т.е исто како на видеово.

После два саата чепкање копирање бришење заглавив на Please run using PlayGTAV.

Гугл велит дека антивирусот прави проблем. Немам антивирус а дефендерот и фаерволот се исклучено. Администратор сум.

Имав проблеми со RockstarSocial Club. Не сакаше да се избрише старата верзија од 4ворката. Па мораше рачно да бришам па да инсталирам.
Оди во configure switchable graphics и на gta5.exe намести Not Assigned, пробај дали ке се вклучи вака.
Не помогна. Пробав да ги исклучам графичките, прво со интелот па после и со АМДето и добивав порака дека немам direx 10 и 11 драјвери.

Не помогна. Пробав да ги исклучам графичките, прво со интелот па после и со АМДето и добивав порака дека немам direx 10 и 11 драјвери.
Кај мене не ја оклучува играта со АДМ, само ја вклучува преку интелот.

Играм со GTX 760 имав мал проблем со fps, но ислучив ambient occlusion и си оди мазно сеа.
Да не има некое друго решение на овој проблем? Бидејќи ambient occlusion дава многу јако реалистично осветлување.

Играм со GTX 760 имав мал проблем со fps, но ислучив ambient occlusion и си оди мазно сеа.
Да не има некое друго решение на овој проблем? Бидејќи ambient occlusion дава многу јако реалистично осветлување.
На што процесор играш ?

Ај ве молам нека ми објасни некој,ја симнав играва од замунда,сега знам само дека треба да ја отворам со daemon tools,и потоа ? ако може некој чекор по чекор да ми објасни ќе му бидам благодарен...

Ееее... Се' што е убаво - кошта :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom