Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Таман после една година ќе седнам да си ја изиграм пак. Сум заборавил веќе пола од стварите :свиркам:

Таман после една година ќе седнам да си ја изиграм пак. Сум заборавил веќе пола од стварите :свиркам:
Најубаво така :)

Јас така направив со 4ката летово, ја изиграв од ново после неколку години. Памтам тогаш на компјутерче со single core процесор и некоја мизерна графичка ја играв, симињав печеви за да може да ја играм на ultra ultra low. Супер чувство беше да се изврши од ново, али овој пат со боље графика и нови модови. Убави флешбеци ми се подвратија искрено :)

Да не сакате вечер ви праам midnight launch ? :D

Направи некој стрим, ама со најбоље квалитет на слика. Јбг, „вие“ сте најпривилегиране, а ние? Е ние пак си го изедовме :D.

добро а за пц ќе биде фпс камерата или ке може да се бира ?

Направи некој стрим, ама со најбоље квалитет на слика. Јбг, „вие“ сте најпривилегиране, а ние? Е ние пак си го изедовме :D.
Да да, обавезно ќе го ставам на Best HD (1080p), па на некој ако му кочи ќе ми кажите и ќе намалам на 720р :)

Ќе биде локната на 30fps на конзоливе, додека за ПЦ не би требало.
Може да биде само ако МС и Сони пуштат некое кешче за Рокстар да ја заклучи играта на 30фпс.

Имаше една статија околу ова, само за игрите на Убисофт, каде им било платено од „конзолашите“ играта да биде заклучена за да не биде толкава разликата помеѓу конзола и ПЦ.

Grand Theft Auto V will have first-person sex scenes on PC

:свиркам:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
рокстар апсолутно шампинои,генијалци во гејминг индустијата..да се продаде ист продукт двапати во две години?! мора да се биде геније
Што е за првао понудија квалитиет,а најветојатно ни приближно ништо подобро од ГТА 5 од кога излезе.
Незнам...ама тимот од рокстар се мадафака

R* издават една видеоигра во една година.
2011 - LA Noire
2012 - Max Payne 3
2013 - GTA V
2014 - GTA V next-gen
10/10 за сите. Немам забелешки. Сега кога GTA V бутна рекорди, надевам се дека актерите озбилно ќе ги сватат видеогирите.

И се надевам на цајканска игра (како LA Noire) со RAGE engine.
Да можат да ги нафаќат тие од NCIS или NCIS: LA како face-model & voice actor ќе биде нешо неверојатно.
Ubisoft се посраа на NCIS у 2007ма, и треба нешо R* да напрае.

Абе овиа ставиа ли System Requirements за PC?
Нема нигде...

Абе овиа ставиа ли System Requirements за PC?
Нема нигде...

Би требало најрано да ги има кон крајот на месецов. Најкасно, 1-2 недели пред излагање на играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom