Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, сликава ја видов на едно јутуб видео...Не верувам дека е фејк.. И решив сам да отидам да ги прашам од Амазон..
GTA-5-PC-March-2014-Amazon.jpg

И после напнувањето, типот ништо конкретно не ми кажа

dh8xzY8.png

Некој си CEO од компанија што се бави со игри у Бразил(што ги носи игрите), изјавил демек у Март ќе излезе ограва, поточно на 12. Страната е некоја „добра“ која не се занимавала со глупости, па ова би можело да биде точно.

Што, како и зошто, ќе видиме околу 12-ти март или порано, доколку ја најават и добие одреден Release Date.

п.с. Аса Акира(кој ја знае, знае - кој не, GOOGLE!:icon_lol:) во подкаст видео на ЈутуП, кажа дека одредена игра ќе биде одново пуштена(Rerelease), и сите имаат очекување дека тоа ќе биде GTA 5. Као демек 6 месечен exclusive deal со некој од Сони или M$.

Двеве ствари имаат приближен target ден, односно се блиску, од 12-17 март.

Има некој одбележано локациите на мапа каде се наоѓаат комбињата со пари? И има ли некој друг начин за богатење освен на крајната мисија да купуваш акции од golden coast?

Uste malce mi ostana da ja svrtam. Best game i've played in my PS3/PC/Xbox/Wii/Gameboy/Nintendo/PS1/PS2 career.[DOUBLEPOST=1396168756][/DOUBLEPOST]
Ги поминав сите мисии,сите рандом настани кај Strangers and freaks ми стои 17/20 а имам се поминато(немам со никој лик повеќе мисии вакви).Зошто??

Инаку моментално ја имам намеркано воената база.Веќе знам лесно да украдам борбен авион,ама сакам да украдам тенк.Ептен е тешко.Тенкот пука и гази се пред себе.
Утре се наоружвам до заби и ќе сомелам се живо во базата. :)

Vmetni go kodot za nevidlivost. Taka i 50 aviona i tenka da te pukaat nema nisho da ti bide. Idi na youtube i vidi si codes :)

Ќе испадне за на PC или џабе се надевам уопште ?

Ќе испадне за на PC или џабе се надевам уопште ?

Well I said all I knew already in the PC discussion thread which was closed. Both PC and PS4 versions are ready but they are being held because of the XB1 version. According to the information I got about 2 weeks ago (last time I had communication with Rockstar) they expect it to be ready by the end of April beginning of May, and that's when we should expect an announcement of PC, PS4 and XB1.

They also told me after I questioned them about that job they listed about 2 weeks ago (someone experienced in video trailers with knowledge of PS and XB controls) that they want a very small gap between announcement and release so they need to have the trailer ready fast as possible.

So my guess and this is me speculating now, I think we should expect an announcement after April 21 to around 1st or 2nd week of May. They told me it would be around the last week of April and beginning of May but if they we're done with XB1 sooner the announcement could be 1 week sooner. So being positive the possibility of an announcement starts after Monday 21. Also looking closely and taking into account their desire to make the announcement and release right after (some weeks to a month tops) they could actually announce and release V even before Watch Dogs, which would be a clever strategy as I told them a few times before.

шуш буш.
Демек има инајдески инфорации. Дали е точно или не(убаво би било да е), ќе видиме до тогаш кога е пишано дека ќе има некое официјално инфо.

Последно уредено:
Работите со Рокстар и ПЦ верзија се исто како Сабота пред избори :D

Прочитав негде гласини дека некој вработен во Рокстар кажал дека немало воопшто ни да учествуваат на Е3, а не па да ја најават ГТА 5. Ама со оглед на тоа што ниедна од гласините до сега, па ни овие погоре во темава, не се остварија, да се надеваме дека и оваа не е точна :).

Тие никогаш немаат земено учество на Е3, така да изненадување би било ако оваа година не биде така.

Колку луѓе ја немаат изиграно затоа што немаат конзола...
:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom