Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен сте брзи бе, јас негде до 30% сум ама се играм.

Sent from space using Tapatalk

Како се снима гејмплеј на пс3?:D Веројатно на усб стик ама како?

Направи си го Мајкл ко Волтер Вајт, најди RV, иди у пустина и направи слика :d

Како се снима гејмплеј на пс3?:D Веројатно на усб стик ама како?

Elgato Game Capture HD околу 13-14 000 денари е. Јас имам ама ми го донесоа од острејлија, може да го користиш на PS, Xbox и PC.

Жива ќе се изедам што си го продадов X-box-от. :mad:
Сега фино лепо ќе си чекам уште два месеца, ако е точно од линкот на Bitch Switch Argh датата, кога ќе излегува за PC. :(

Направи си го Мајкл ко Волтер Вајт, најди RV, иди у пустина и направи слика :d

Here you go :cool:
46969_535911759818903_1006663767_n.jpg

Жива ќе се изедам што си го продадов X-box-от. :mad:
Сега фино лепо ќе си чекам уште два месеца, ако е точно од линкот на Bitch Switch Argh датата, кога ќе излегува за PC. :(

Here you go :cool:
46969_535911759818903_1006663767_n.jpg

Ти ја направи?! :giggle:
EDIT: Нвм, како и да е, EPIC слика, на кој и да му текнало :D

Elgato Game Capture HD околу 13-14 000 денари е. Јас имам ама ми го донесоа од острејлија, може да го користиш на PS, Xbox и PC.
Аха, јас мислев дека треба некој .pkg софтвер за снимање и усб стик:D Пројдов неколку мисии, играва е фантастична, на стар црт телевизор ја играм, графиката е лудница, утре ќе ја прикачам конзолава на плазма да поуживам уште повеќе. Мислам дека е подобрена графиката воопшто на возила, терен итн во однос на гта4...

Ме разочараа само дека возењето коли е толку аркадно у пучку матер да идат..ептен заебаа со возењето ко некој со 8 одделение да има работено
На ГТА 4 е уживање да возиш коли....

Ме разочараа само дека возењето коли е толку аркадно у пучку матер да идат..ептен заебаа со возењето ко некој со 8 одделение да има работено
На ГТА 4 е уживање да возиш коли....

По аркадно од е 4-ката ама не е до толку лошо како што го опишуваш.. Веруј, со причина е такво, знаеле шо праат R*.. Немаше да се вклопи во гејмплејот некако. Да го направеа исто ко на 4ката, ке се јавеа други ке мрчеа. Никако крајот не може да ви/им се најде.
Проектов е топ каков што е и за тоа говорат цифрите.

По аркадно од е 4-ката ама не е до толку лошо како што го опишуваш.. Веруј, со причина е такво, знаеле шо праат R*.. Немаше да се вклопи во гејмплејот некако. Да го направеа исто ко на 4ката, ке се јавеа други ке мрчеа. Никако крајот не може да ви/им се најде.
Проектов е топ каков што е и за тоа говорат цифрите.

success_baby.jpg

192cfb277424651.jpg

Хоули шит!

edit: Meh... За момент помислив дека се 28 саати, оно 28 минути да ти биле. :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom