Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно вакво, а може и уште две
![]()
На крај не видов да пишува дека и за РС ќе излегува на 17 Септември.
Rockstar Leeds are currently looking for a talented graphics programmer to help bring our LATEST TITLES to the PC platform. Working together with the other Rockstar studios, you will be responsible for maintaining the studio’s uncompromising quality bar, delivering the highest quality PC experience possible.
Глупо ми е што со 3 карактери играш цело време (ваљда така сфатив), не посветуваш внимание на еден цело време Барем да моеше на старт да си бираш и да си тераш така...
Се е убаво и прекрасно, атмосфера на жив и движечки свет како што може ГТА игра да направи не може ниедна друга, но не ми се допаѓа ич, а и не знам како ќе функционира ова играње со тројца каратери истовремено, и сега дур не го контролирам едниот, тој ќе стои ли каде што сум го оставил или ќе го контролира AI- то.
Се е супер, водата е многу реална за разлика од претходните изданија. Само во гејмплејов требаше да го покажат и возот и едно добро судирање на коли(директен судир) за да можеме да ја видиме графиката при кршењето. Супер и што направиле да се кршат и ѕидовите, па со тоа е уште пореална. Исто така, супер се и игрите со тенис и голф. И новитет се и животните и можноста за ловење. Само кучето нигде не го видов. Супер е.За мене, далеку подобра од 4-ката.
![]()
Се е супер, водата е многу реална за разлика од претходните изданија. Само во гејмплејов требаше да го покажат и возот и едно добро судирање на коли(директен судир) за да можеме да ја видиме графиката при кршењето. Супер и што направиле да се кршат и ѕидовите, па со тоа е уште пореална. Исто така, супер се и игрите со тенис и голф. И новитет се и животните и можноста за ловење. Само кучето нигде не го видов. Супер е.За мене, далеку подобра од 4-ката.
![]()