Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Turn based стратегија? Шо е ова?
Turn based стратегија? Шо е ова?
Ако си играл Civilization, ќе знаешTurn based стратегија? Шо е ова?
Иди играј Ace Attorney, искрено не знам како немаш Wii и DSi досега, тие конзоли се жанрокршачки и оригинални.+1.
....
Реално не сакам жанр. Сакам кршење на жанр. Судска драма за 4 играчи! 1 е обвинетиот, 2 одбранбениот адвокат, 3 обвинителот и 4 инспектор. Што ќе биде исходот зависи од сите 4 играчи.
Сум ја играл, најновава. Начинот на кој се игра? Правиш потег па next move или whatever?Ако си играл Civilization, ќе знаеш
Objection!Иди играј Ace Attorney, искрено не знам како немаш Wii и DSi досега, тие конзоли се жанрокршачки и оригинални.
Да видиме енџинот каков ќе биде. После ќе му ја мислиме за ново ПЦ.Kako i da e, sobirajte pari za nov kompjuter uste od sega.
Со оглед на тоа дека четворката е од 2008 а играва најверојатно ќе излезе некаде во 2013, прилично сум сигурен дека ќе ни требаат нови компјутери.Да видиме енџинот каков ќе биде. После ќе му ја мислиме за ново ПЦ.
Доколку би бил истиот како од GTA IV, не би требало да има преголеми разлики во побарувања.
Ако е нов енџин, разликите во побарувањата би биле премногу различни.
до тогаш моево другарче ке наполни 5-6 години ако не го сменам уште нареднава годинаСо оглед на тоа дека четворката е од 2008 а играва најверојатно ќе излезе некаде во 2013, прилично сум сигурен дека ќе ни требаат нови компјутери.
Лето 2012 најкасно, верувај ми.Со оглед на тоа дека четворката е од 2008 а играва најверојатно ќе излезе некаде во 2013, прилично сум сигурен дека ќе ни требаат нови компјутери.