Grand Theft Auto V

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
30 евриќи. 1800 ден. Не е лошо. Ама:
This product is for Rockstar Social Club platform, it CANNOT be activated and played on Steam platform.

Нека намали уште малце, пошо и да ја купам слабо ќе ја играм. Заиграв се MGS V. 200+ саати. ГРОМ од игра.

Член од
8 август 2015
Мислења
274
Поени од реакции
134
30 евриќи. 1800 ден. Не е лошо. Ама:
This product is for Rockstar Social Club platform, it CANNOT be activated and played on Steam platform.
Нека намали уште малце, пошо и да ја купам слабо ќе ја играм. Заиграв се MGS V. 200+ саати. ГРОМ од игра.
Zdravo ke moze da mi go pratis krakot za gta od 3dm sto e ??
od zamunda ja simnav ama neke so nivniot krak mi bara social club

Член од
4 април 2015
Мислења
43
Поени од реакции
6
Кој од тука ја има купено за пц ако сака да го прати кракот за да работи benny-s-motorworks-sp

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Тоа Benny's нели е само за мп? Има мод што го става во сп, ама треба последната верзија од играта (не-кракната) и сите updates, а момците што ја кракнаа не са ја допреле уште од пред ill-gotten gains.

H

HoT IcE

Гостин
Почна у последно време да ми прави проблеми играва. Имам огромни fps drops, онака рандом се појавуваат или уште на старт кога ќе почнам да играм или отпосле дури и звукот од радиото кочи. Имал некој слични проблеми и ако да, како да го решам ова? Ја користам верзијата на РЕЛОАДЕД, првпат ми се дешава ова..

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Почна у последно време да ми прави проблеми играва. Имам огромни fps drops, онака рандом се појавуваат или уште на старт кога ќе почнам да играм или отпосле дури и звукот од радиото кочи. Имал некој слични проблеми и ако да, како да го решам ова? Ја користам верзијата на РЕЛОАДЕД, првпат ми се дешава ова..
Која верзија на драјвери ја имаш ? Обично новите драјвери знаат постарите игри да ги расипат а новите да лизгаат како треба

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Кога ќе почне да ти кочи врати се на Desktop со ALT+TAB, и потоа пак ALT+TAB да те врати на играта. Види дали ова ќе ти го среди проблемот, ако не пробај неколку пати.

H

HoT IcE

Гостин
До драјверите било. Баш се сетив сега кога направи апдејт на драјвериве после се сјеба и појде низбрдо. Сега ги избришав со тој програмот од Гуру комплетно, ги инсталирав најновите чиста инсталација и лизга без проблем.

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Ја немам играно играва 4 месеци. Дај кажете кој е најдобар пач и абдејт моментално?

Kajgana Shop

На врв Bottom