GRAND club

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
Паа народе, на периферијата на Скопје, во с. Кадино, општина Илинден се отвори најголемиот клуб во Македонија и пошироко.
GRAND club
Клубот збира 6000 луѓе, 800 во ВИП делот. Има одличен лајт&саунд. Ова ми се информации од луѓе кои учествувала во изградбата на клубот.
Синоќа клубот беше преполн, и не можев да влезам.

п.с. местото е на 7км откај мене дома :)

Газдарица е Лепа Брена(цицки до колена)....Може само да замислам какви журки ќе се прават во меѓутермини кога нема да има гостувања на „звезде гранда”, „Џогани д инкредиблс” и слично... :pov:

А слушам дека добрите DJ-и сеуште ќе си фурале на саем.... :)

Lele luge , neznaete shto ste propushtile , zakon stvar e GRAND club

teshko deka neshto bolje skoro ke se napravi taka , nemam zborovi , fantazija beshe

Па дајте нешто слики ова она да видиме и ние малце:vozbud:

Ќе видиме како ќе се покаже диското, бидејќи е надвор од град помаливе нема толку да идат , бидејќи многу ќе ги фати таксито.
А да, има ли прописен паркинг простор?

А бе Бацилус, како прецизно гаѓаш.
Местото НЕМА паркинг, освен за персоналот (паркингот е премал).
Коли се оставаат покрај пат, на отворањето, тие што доаѓаа покасно паркираа цел километар подалеку од клубот.
Јас сеуште немам влезено. Така да опширна рецензија очекувајте наскоро. Ова од Манга некако прекратко, добро со оглед и на годините, окејз е :)
Инаку газда е еден локален тип. Лепа Брена воопшто не е у врска со клубот.

Клубот е лудница. Има 3 Ласери со 6 независни леки во секој, Озвучувањето е правено со пресметка за да го исполни просторот а не од рака, Останатото осветлуванје е рефлектори од сите можни видови што можете да ги замислите,Се разбира FOG машини.... 2 шанка на приземје и плус еден на спрат....
Во секој слуцај треба да се види ниедна слика не го доловува чуството од да се биде таму

Мене ми кажаа дека во петокот журката преминала на "штаче жена сама у кафани" и сл.Иначе пошо нели бабура беше на отварање и ја мислев дека ке биде нешто покултурна музика и журка,а башка според програмата во недела гостуваат дуле и коки,и плус името-Гранд,мене ме асоцира на шабанариаја,ама ке видиме како ке биде.

436053 напиша:
Мене ми кажаа дека во петокот журката преминала на "штаче жена сама у кафани" и сл.Иначе пошо нели бабура беше на отварање и ја мислев дека ке биде нешто покултурна музика и журка,а башка според програмата во недела гостуваат дуле и коки,и плус името-Гранд,мене ме асоцира на шабанариаја,ама ке видиме како ке биде.

a so ocekues drugo :D

Како што ми кажаа било топ од надвор зашто немало теорија за да се влезе а кој влегол нека е жив и здрав убоо си помонал. Иначе за такси еден чек може да се спреми ништо повеќе

Одлична локациона политика водат овие од ѕвезде Гранда :pos:
Знаат каде има нивна бранша, клиентелата... и одма никнува диско
ag.gif

Стварно мрчрње до даска безвезе, диското е прво одлично направено спремно а паркинг да извините има околу цел хангар, тоа што не собира може само да потврди дека внатре е преполно, лажга е дека Дуле и Коки биле во недела вчера бев и беше баш супер а при крајот имаше неколку знаши 10 најмногу македонски и српски забавни песни. Така да не зборете и не ширете лажни информации барем сеа за за сеа, а во што ќе прерасне никој неможе да знае, нели? Па нели и ПРОЦЕС е ТОП дискотека ама Жаре знае да рика (ко) МОРОН и да ја пее ЦЕЦА и цела гранд продукција,па нели е тоа малце ШАБАНТЕРИЈА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ??????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom