Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.203
- Поени од реакции
- 1.849
Не не, мојава не е HD и ја земав за 600 денари пред 4-5 години 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Веројатно мисли на Ati radeon x550.Radeon HD5550 излезе пред неколку месеци и е одлична графичка за парите. Без проблеми ќе играш ПЕС на неа, тоа аборт што ти дава е сигурно ради нешто друго.

Ова.
Време ти е за нов компјутер, AGP графички не се ни продаваат по продавнците, па и да најдеш негде, треба да си идиот за да ја купиш. Едноставно не вреди да инвестираш во сегашното тенџере, собирај пари за нова машина.
 фала за советите anyway.
 фала за советите anyway.2ndChance напиша:АМД изгледа не се зафркава, но следново што ќе го прочитате е ... како да кажам чудо.
Не помина месец кога веќе лимитираната 1/1000 - 1000/1000 "XFX Radeon HD 5970 4GB GDDR5" се распродадоа.

Цената не и е баш мала, само иста беше со еден од Нехалем процесорите во овој топик, разбарајте се па видете и сами каква цена има.
Еве неколку информации од Официјалната страна на XFX, а пак додека имате и видео (1080p) од нејзе со прикажани спецификации, споредена со другите графички.
 nemozam da se odlucam
 nemozam da se odlucamDecki mi izleze edna kombinacija Galaxy GTX260+ 216S 1GB ili Saphire 4870 1GB. Mnogu me stava vo mislanemozam da se odlucam
У принцип која и да ја земеш нема да згрешиш, али дај кажи прво што цени имаат па да ти дадеме некој совет плус.Decki mi izleze edna kombinacija Galaxy GTX260+ 216S 1GB ili Saphire 4870 1GB. Mnogu me stava vo mislanemozam da se odlucam
Decki mi izleze edna kombinacija Galaxy GTX260+ 216S 1GB ili Saphire 4870 1GB. Mnogu me stava vo mislanemozam da se odlucam
Кажи цена ? Според мене не се исплати многу да ги ставаш овие графички. Ако си спремен да фрлиш до 50-60 евра тогаш земи HD5750 ако си спремен да фрлиш дури и повеќе не му ја мисли. Или HD5970 или GTX480+.
Но сепак кажи цена да видиме што и како можеме да направиме
Кажи цена ? Според мене не се исплати многу да ги ставаш овие графички. Ако си спремен да фрлиш до 50-60 евра тогаш земи HD5750 ако си спремен да фрлиш дури и повеќе не му ја мисли. Или HD5970 или GTX480+.
Но сепак кажи цена да видиме што и како можеме да направиме
tocno taka baska ne sum od mars za kompjuteri samo nemozam da se odlucam i dvete se dobri GTX za nijansa e podobra so igri koi baraat malce poveke sejderi... cena 5000 den se i dvete zatoa nemozam da se odlucam.btw ke ja stavam na Q9550 4GBramи gtx260 и 4870 се појаки графички од 5750 без разлика што се од постара генерација.
tocno taka baska ne sum od mars za kompjuteri samo nemozam da se odlucam i dvete se dobri GTX za nijansa e podobra so igri koi baraat malce poveke sejderi... cena 5000 den se i dvete zatoa nemozam da se odlucam.btw ke ja stavam na Q9550 4GBram